Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4. sınıf staj dosyası

Tepki Skoru
0
ayşe26 ikinci sınıfta staj yokki staj 3. sınıfta dosya hazırlayarak başlıyorsun çalışmıyorsan koordinatör okula gidiyorsun yoksa kendi oulunda yapıyorsun birde 4. sınıfta var staj ondada birgün mecburi okula gidiyorsun ve tek dönem dosya hazırlıyorsun sanırım ben 4. sınıftayım inşallah açıklayıcı olmuştur
selametle

Tepki Skoru
0
sınıf staj yerleri www.oolp.aof.edu.tr adresinden bakılıyırmuş ama 4. sınıf ile ilgili olan kısım açılmıyor ( öğretmenlik uygulama sı dersi için mi )

Ayrıca bu sene çıkardıkları yeni icat bi ders olan topluma hizmet uygulamarı dersini yapacağımız okulu nerden öğreneceğiz onuda bilmiyorum bilen yazsın lütfen
Ayrıca bu yazdığım adreste staj 14 hafta yazıyor kitaplarda öğretmenlik uygulaması 1 ve 2 olarak toplam 24 hafta yazıyor

Ayrıca topluma hzimet uygulaması da 24 hafta olarak kitaplarda belirtilmiş

bildiğim kadarı ile okulların kapanmasına 25 hafat kalmış ken ve daha hangi okullarda yapacağımız bile belli değilken aklım karmakarışık olmuşken

NE YAPMALIYIM BİRİ BANA ANLATSIN BU KARMAŞIKLIĞI LÜTFEN

Ayrıca hem öğretmenlik uygulaması ve topluma hizmet uygulaması derslerini aynı okullarda mi yoksa farkı olkularda mı ve aynı günlerde mi yoksa farklı günlerdemi yapacağız bunuda bilmiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşım her yere yazmışsın böyle ,bizde senle aynı kaderi paylaşıyoruz 29 aralıkta başlıyo stajlar iki uygulamada farklı gün ve yerlerde olucak kasma kendini bukadar elimizden bişiy gelmez çünkü mecbur katlanıcaz.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ne zaman başladığını stajın nerden öğrendin öle bir bilgi yazmıyo bi yerde

Tepki Skoru
0
staj yerleri www.oolp.aof.edu.tr öğrendim okulla görüştüm onlarında 24 hafta yada topluma hizmet dergisi hakkında hiç bilgisi yok 29 aralıkta başlasa 24 hafat nasıl olcak onu merak ettim GELİNCİK :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu yıl 2 ugulama var peki yeni katılan ve 10 haftalık uygulama dersi çinde uygulama okuluna gidecekmiyiz bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı

Tepki Skoru
0
bende 4.sınıf öğrencisiyim nasıl yapıcaz bilen varsa anlatsın ne olur.

Tepki Skoru
0
arkkadaşlar kendinizi bu kadar kasmayyınn.Pazartesi gidip öğrenicez neyin nasıl olacağını...

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar bu yıl değişen cok sey var bende 4sınıf öğrencisiyim topluma hizmet uygulamalrını aynı günde alcam inş 2saat sürücekmiş ama neler yapacagımız hakkında pek bişi sölenmedi bize dosyalarla ilgili gecen seneki 4lerle aynmı yksa yine farklımı olucak allah kolaylık versin hepimize:))bilginiz varsa paylaşalım

Tepki Skoru
0
iki uygulamayıda aynı gün içerisinde alacam 2 saatliğine 4 yaş gurubana gidiyorum diger saatler uyğulama sınıfında kalıyorum o kadar kendinizi kasmanıza gerek yok planı hazırlayıp uygulayacaksınız başarılar

Tepki Skoru
0
kasma diyosun da arkadaşım öğretmenler bilmiyo bizi yönlendiremiyolar
ayrıca başka bi gün gelmemizi istediler thu uygulaması için
işimizi zorlaştırıyolar..ben kendi adıma söylüyorum tabi bunu
sen şanslıymışsın, herşey uygulama öğretmenine bağlı

Tepki Skoru
0
Yukarıdaki yazıyı 4 yaşındaki yiğenim ırmak yazmış yanlış anlaşılmasın bilgisayara çok meraklı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar topluma hizmet uygulaması etkinlik uygulamsı gezi raporu olan varmı bana gönderirseniz sevinirim nasıl yazacagımı bilmiyom

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle