Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf rapor dosyası

Tepki Skoru
0
arkadaşlar staj dosyasına anlattığın hikayeyi de yazıyor musun?Ben herşeyi yazacağımızı ve koyacağımızı duydum.Örneğin slayt ile anlattınsa slaytları da mı koyacakmışız.öyle mi?

Tepki Skoru
0
evet canım.bilgi yaprağı hazırlarsan hikayeyi oraya yazıyosun.ama slaytı koymuyosun.bilgi yaprağı hazırlamazsan planının içine yazıyorsun hikayeyi...
düşünsene tv şeridiyle hikaye anlattığını :)) onu da mı koycan yani. saçma olur..

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende 4.sınıftayım birsey öğrenmek istiyorum staj dosyasında gözlemler 6hafta kız 6hafta erkek olarak mı koyulacak?hemen cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
hem arkadaşım anekdot kaydı olarak konacak aöf gir orda oturum aç tc no gir sonra öğretmenlik uğlamasını bul orda sıra ile yapmamız gerekenler aşama aşama yazıyo

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 4. sınıf uygulaması yapıyorum ama biz 12 hafta boyunca hep kızları verdik gözlemde öyle kız erkek die yapmadık benim kafam karıştı:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle