Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf dosya teslimi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biliyorsunuz 4.sınıf öğretmenlik uygulaması dosya teslimi 23.03.2009 da yaptık.2.teslim 19 haziran olarak gözüküyor .bize verilen kitapçıkta 14 hafta yazıyor fakat teslim tarihlerinin arası 13 hafta. eksik dosyamı vereceğiz ne yapacağız bilemiyorum .uygulama öğretmenim sağolsun bilgisi olmadığını yoksa 1 haftada 2 kez staja gelmem gerektiğini söyledi .bende ,benden kaynaklanan bir eksiklik olmadığı için gitmek istemiyorum öbür türlüde sonunda zararlı çıkmak istemiyorum.bilgisi olan lütfen paylaşsın

Tepki Skoru
0
evet haklısın. biz 2. dönemin ilk staj gününde istenmeyen davranış planını ve aynı güne tam günlük planını aldık ve uyguladık.yani ilk staj günün tarihi hem istenmeyen davranış planı hem günlük plan.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istenmeyen davranış planı nasıl hazırlanıyor...biz hala yapmadık....dosya teslimine cok az kaldı

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşım cevabın için inşallah sonunda bir sorun çıkmaz

Tepki Skoru
0
davranış değiştirme planının örneği davranış ve öğrenme sorunu olan çocukların eğitimi ders kitabında yer alıyor ordan uyarlayabilirsin

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşım cevabın için inşallah sonunda bir sorun çıkmaz
bişey değil. sorun çıkmaz sanırım.thu aileye yönelik çalışmayı yaptınız mı?yaptıysan nasıl olucak biz anlamadık açıkcası.hocamız eve bir kağıt göndermekle olmaz dedi.ama veliler de çalışıyo okula çağıramayız.

Tepki Skoru
0
yapmadık ama bende bi sunum var onu hocaya göstereceğim büyük bir ihtimalle uygulatmayacak bende sunuyu cd ye atıp koymayı ya da sununun görüntüsünü fotoğraflayıp bide sunudaki konuyu kağıda geçirmeyi teklif edeceğim
diğer türlü basit bi şekilde bilgilendirici bir not yollanır onuda kabul etmiyorlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elinizde bu yıla ait aöf 4. sınıf dosya varsa gönderebilirmisiniz?? teşekkürler...

Tepki Skoru
0
yapmadık ama bende bi sunum var onu hocaya göstereceğim büyük bir ihtimalle uygulatmayacak bende sunuyu cd ye atıp koymayı ya da sununun görüntüsünü fotoğraflayıp bide sunudaki konuyu kağıda geçirmeyi teklif edeceğim
diğer türlü basit bi şekilde bilgilendirici bir not yollanır onuda kabul etmiyorlar
teŞekkÜrler. Bende sunu dÜŞÜndÜm slayt olarak. Hatta hocaya geÇen hafta sordum. Bende sunuyu Çocuk sayisi kadar cd ye ÇoĞaltip eve gÖnderelİm dedİm. Hoca sunuyu haftaya getİr dedİ. Bende yarin gÖtÜrcem beĞenİrse haftaya Çocuk sayisi kadar cd gÖtÜrcem eve gÖndercem.

Pekİ kavram ÇaliŞmasi oyun yoluyla olucakmiŞ. Benİm bİ o kaliyo artik. Sen yaptirdin mi? Bİ fİkrİn var mi?

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar klavuzumuzda yazan 12 adat günlük plan ve bir adet davranış değiştirme planı toplam 13 hafta yapar kalvuzunuzu uygulama öğretmenlerinize gösterebiirsiniz. sayfa 41 çalışma planının hazırlanması ....

Tepki Skoru
0
evet haklısın. biz 2. dönemin ilk staj gününde istenmeyen davranış planını ve aynı güne tam günlük planını aldık ve uyguladık.yani ilk staj günün tarihi hem istenmeyen davranış planı hem günlük plan.
Arkadaşım siz ne güzel bir günde ikisini halletmişsiniz.Bizim hocamız 19 haziran olan haftanın da ayrıyetten telafisini yaptırdı.Yani istenmeyen davranış planı için ayrı, diğer 19 hazirann olduğu haftadaki günlük plan için ayrı ayrı gittik staja:(

Tepki Skoru
0
arkadaşım bize dün anadolu üni den öğretim görevlisi geldi.bilgilendirme toplantısı yaptılar.bende özellikle bu hafta sorununu istenmeyen davranış yönetim planını sordum onlarda günlük plan yapıldığı gün onunda uygulanabileceğini söylediler.
kavram çalışmasını soran arkadaşım ben sayı ve nesne eşleştirme kartı yaptım yap boz şeklinde birde görevli o son hafta 19 hazirana denk gelen haftada kesinlikle kimsenin okula gitmeyeceğini söyledi . bazı okullrdaki hocalar o haftada çocuklar gelmesede siz geleceksiniz demişler böyle bir sorunu olana duyrulur

Tepki Skoru
0
Arkadaşım siz ne güzel bir günde ikisini halletmişsiniz.Bizim hocamız 19 haziran olan haftanın da ayrıyetten telafisini yaptırdı.Yani istenmeyen davranış planı için ayrı, diğer 19 hazirann olduğu haftadaki günlük plan için ayrı ayrı gittik staja:(
evet 2 sini aynı günde atlattık. çünkü yapabileceğimiz başka gün yok. hepimiz usta öğreticiyiz 1 haftada 2 gün gidemezdik. zaten bizim telafimizde zor hergüne 2 stajer giriyoruz. az kaldı bayanlar. bitiyo

Tepki Skoru
0
arkadaşım bize dün anadolu üni den öğretim görevlisi geldi.bilgilendirme toplantısı yaptılar.bende özellikle bu hafta sorununu istenmeyen davranış yönetim planını sordum onlarda günlük plan yapıldığı gün onunda uygulanabileceğini söylediler.
kavram çalışmasını soran arkadaşım ben sayı ve nesne eşleştirme kartı yaptım yap boz şeklinde birde görevli o son hafta 19 hazirana denk gelen haftada kesinlikle kimsenin okula gitmeyeceğini söyledi . bazı okullrdaki hocalar o haftada çocuklar gelmesede siz geleceksiniz demişler böyle bir sorunu olana duyrulur
bilgilendirmen iyi olmuş sağol.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bişey sorucam. sistematik gözlem formu 13 tane hazırlıcaz ya. puanını gördünüz mü 13 sistematik gözlem formu 4 puan. hazırlamasam mı diyorum.çünkü hiç hazırlayamadım.

Tepki Skoru
0
teşekkürler,stajın bitmesine az kaldı ama bu sene bizi de bitirdiler artık..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bişey sorucam. sistematik gözlem formu 13 tane hazırlıcaz ya. puanını gördünüz mü 13 sistematik gözlem formu 4 puan. hazırlamasam mı diyorum.çünkü hiç hazırlayamadım.
o dört puan diye gözükür ama staj hocan başka yerlerden notunu kırpar bence hiç risk etmeye değmez

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bizim hoca dosyaları 15 hazirana istedi, aslında 19 haziranda teslim ediliyor değil mi?Bakalım nasıl yetiştireceğiz.Bir de thu dosyaları ne zamana teslim ediyoruz bir bilginiz var mı acaba?Teşekkürler..

Tepki Skoru
0
bizim hocalar topluma hizmette gezi etkinliği çıkarıldığı için 12 hazirana,uygulama dosyasıda ondan sonraki hafta teslim edebileceğimizi söylediler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle