Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf alan gezılerı etkınlık planı

Tepki Skoru
0
4.sınıf alan gezılerı etkınlık planında gezı planı yapılıyor mu elınızde ornek varsa gonderebılırmısnız :36_3_12::36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
gamze hocam gezi planıda hazırlanacakmı yoksa sadece raporumu yapılacak

Tepki Skoru
0
sadece raporu bizim hoca öle dedi ama hazırlarsan da olur

Tepki Skoru
0
SLM OKUL ÖNCESİ FORM ÜYELERİ BEN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM FAKAT BİLİNDİĞİ ÜZERE BU YIL STAJ FORMATI GEÇEN YILA BAKARAK TAMAMEN DEĞİŞTİ ALAN GEZİLERİ DİYE SATAJ HAFTASINA ETKİNLİK DİYE YERLEŞTİRİLMİŞ BİZDE STAJYERLER BU HAFTA TİYATROYA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GİTTİK AMA NASIL STAJ PLANINDA NELER YAZMAMIZ GEREKİYOR DÜZENİ NASIL OLUR NSIL :110103_aphextwinz_pYAPILIYOR BİLMİYORUZ BİLEN ARKADŞLAR MÜMKÜNSE BİZİMLE ACİL PAYLAŞSIN İSTİYORUZ ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar bİlen varsa lÜtfen bİzİmle paylaŞsin amaÇ ve kazanimlar olacaĞini sÖyledİler okuldan hocalar alan gezİsİ etkİnlİk plani olan lÜtfen yardim etsİn bu arada arkadaŞlar okuldan hocalar gezİye gİdene kadar aŞamalari yazilcakmis ÖrneĞn:gezİye gİdİlmeye karar verİldİ Önce mÜdÜre onaylatildi mÜdÜr İlÇeye gÖnderdİ onaylaninca velİlere yazi Çikarildi velİlerden İzİn alininca gezİ yapilacak yer Önceden gİdİlİp gÖrÜldÜ gİbİ Şeyler yazilcakmiŞ doĞrumu bİlen varmi:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar alan gezisi için nereye götürebilirim.Okul içinde bi mutfak var aklınıza nereler geliyo.yardımcı olurmusunuz

Tepki Skoru
0
ben jimlastik ve spor salonuna gezi düzenledim ,yarın gidecegiz

Tepki Skoru
0
alan gezileri ile ilgili etkinlik arıyorum, teşekkürler!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle