Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4 haziran kadro isteme dilekçe örneği

Tepki Skoru
0
selviii...içeriğne baktm dilekçenin,ama emin olamadm..bu dilekçeyi bizde kullanablyrmyz arkdşm...

Tepki Skoru
0
ilköğretim olarak değiştiriosunuz elifcim kullanabilirsin.

Tepki Skoru
0
Elif öğretmenim sen kadroyamı geçiyorsun.Hayırlı uğurlu olsun tüm arkadaşlara.Hiç haberde vermiyorsun:::)))))

Tepki Skoru
0
aslında nerdeyse burdaki bütn öğretmnlermn haberi var diye düşnyrm taylan öğretmenm...sanrm siz arada gözden kaçrmşnz beni...bunca gündem arasnda normldr sanrm..ben bile inanamyrm hala...rüya gbi gelyr...

Tepki Skoru
0
Umarım sende bazı şeylere kapılmazsın...Bu kadro sizin en doğal hakkınızdı.Bunu kullananlara taviz vermeyi düşünmüyorsun umarım...

Tepki Skoru
0
içiniz rahat olsun taylan öğretmenm..biz aynı taraftayız sizinle..olanlarn farkındayım merak etmeyin (((;

Tepki Skoru
0
ben anaokulunda görevliyim bunu kendime göre değiştirip kullanabilirim değil mi?

Tepki Skoru
0
Buna gerek kalmadı personel.meb den başvurular yapılacak

Tepki Skoru
1
1 haziran da kendi okulunda kadro alanlar bu işle uğraşmicak değil mi?İlk tercihimdi kendi okulum ve orası oldu zaten yani başka bir yere atanmadım.1Eylül de her işlemleri yapacağız yazın da sözleşmeliliğe devam diye biliyorum ama o kadar çok karışıklık var ki emin olamıyorum hiç bir şeyden hükümet yüzünden...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle