Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4-6 yasa gıtar dersi

Tepki Skoru
0
arkadaslar gıtardan anlayıpta hıc 4-6 yasa gıtar dersi veren varmı bırı bana yardımcı olsun bu konuda ben ıyı kotu calıyorumm fakat bu yastakı cocuklara nasıl anlatabılırım lutfan yardımcı olun

Tepki Skoru
0
ben de gitar çalıyorum ama 4-6 yaş için gitar ağır bir müzik aleti.
çünkü bu çocukların küçük kasları daha tam gelişmiş değil
ayrıca biliyosunuzdur öğrenirken parmakların ne kadar acıdığını.bence vurmalı yada üflemeli basit müzik aletleri seçersenz daha ii olur.
başarılar

Tepki Skoru
0
tesekkur ederım ama velıler caldıgımı duyunca ck ısrar ettıler mudurde okulumuzun reklama ıhtıyacı oldugunu soledı napacagımı bılmıorum

Tepki Skoru
0
bence velilere gereken şekilde anlat.biliyosun ki öğrenmek çok zor hele bir de öğretmek özellikle küçüklere...müdürünüz de gitarın zor olduğunu bilmiyor anlaşılan :)
okulunuzun başka türlü reklemını yapın.mesela ingilizce dersi verin, satranç dersi verin
küçük org alsınlar onu öğretin vs.

Tepki Skoru
0
evet soledım tek tek velılere amac koro olustrmak konser vermek degıl benden ve cocuklarınızdan fazla bısey beklemeyın dedım kabul ettıler haklı buldular sıparıs verecegız ...cok tesekkur ederım hocam fıkır paylasımı ıcın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle