Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

37 kayıt...

Tepki Skoru
0
merhabalar. mesleğimde 2. yılım fakat soğuma aşamasındayım. çünkü idaremiz biz anasınıfı öğretmenlerini hiç düşünmüyor. öğrenci geldikçe kaydediyorlar. 3 sınıf var, kayıtlar sırasıyla 37, 34, 39. devamlı gelenler sürekli 24ün üzerinde. hiçbir çözüm bulunmuyor. çok bunaldım. hayalimdeki hiçbir eğitimi uygulayamıyorum, yeni sisteme göre plan hazırlamayı geçtim hazır planlara bile bakamıyorum, bağırmak zorunda kalıyorum susturmak için, artık öğrencilerim de birbirlerine bağırmaya başladılar. iyi örnek olmak istiyorum fakat böyle bir ortamda çok zor. söyleyin okulu mu şikayet edeyim, okulu mu bırakayım, değiştireyim mi :(((((

Tepki Skoru
0
Aynı dertten mustaribiz hocam maalesef buna bir çözüm yok iki yıldır ben de bunun kavgasını yapıyorum...Bunun değişebilmesi için öncelikle müdürlerin okulöncesini çocuk bakılan yer olarak görmekten vazgeçmesi gerekiyor. Bizim de eğitimci olduğumuzu kabullenmeleri gerekiyor artık. Hocam bu arada sizi biryerden tanıyorum sanki isminiz eda mı

Tepki Skoru
0
Balıkesir ünv. geçiş yapmıştım sadece bir yıl sizin sınıftaydım hatta şimdi tlfonuma baktım e. menteş ve senin numaran hala kayıtlı bende

Tepki Skoru
0
fakat numaranı değiştirmişsin sanırım

Tepki Skoru
0
evet hatırladım :) değiştim numarayı baya oldu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat