Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

36-48 ay için günlük plan örnekleri

Tepki Skoru
0
Anadolu kız meslek lisesinde son sınıf öğrencisiyim. Staj eğitimi görüyorum, bunun yanında üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum. Staj eğitimimde yaş grubum 36-48 ay. Sınıfımız 4 kişilik. Kolejde staj yapıyorum. Bu yüzden branş derslerimiz de var. (ingilizce,değerler eğitimi, görsel sanatlar, beden eğitimi vs gibi.) Günlük plan örneklerine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
3
günlük plan örneklerimiz burada GÜNLÜK PLANLAR
istediğinizi kullanıp derleme ,ekleme çıkartma yapabilirsiniz kendinize göre iyi çalışmalar.... Siz planınınızı günlük olarak yapınız branş derslerine göre değil,denk gelen yerlerde neden uygulanmadıgını değerlendirme bölümüne belirtiniz bu sekilde hazırlanır... Ögretmeninize sorunuz fikrini söyler size... keske eskiden bizler stajdaykende olsaydı bu hazır planlar cok şanlısınız ki örnekler var...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim ilginiz, yardımınız ve desteğiniz için. :))

Tepki Skoru
3
rica ederim hocam umarım aradıgınızı bulmussunuzdurrr

Tepki Skoru
0
Dünya Çocuk günüyle ilgili bir plan yapmak istiyorum. Bütün etkinlikleri kullanmam gerek ve yaş grubum 36-48 ay. Neler yapabilirim?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle