Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

31 Aylik 8-10 Kelimeli Düzgün Cümle Kuruyor.

Tepki Skoru
0
Merhaba Tuğba Hanım,

Benim kızım 31 aylık ve 1.5 yaşından beri çok düzgün ve anlaşılır bir biçimde konuşuyor. 2 Yaşından beri de 8-10 kelimeli düzgün kuralları cümleler kuruyor. Neden sonuç ilişkisi kurup yorumlar yapıyor. Nedenlerini anlattığımda herşeyi büyük bir olgunlukla karşılıyor. Genel olarak çok hareketli sürekli sorular soran birşeyler yapmak isteyen bir çocuk.

Fiziksel gelişimi ise normal yaşıtları düzeyinde. 2 ay önce işe başladığım için bir kreşe verdim. Özel olarak 2.5 3 yaşa özel bir sınıfı var. Yaşıtları sadece 2-3 kelimeli cümleler kuruyor ve daha yeni konuşmaya başlamış.Başlangıçta kerşe uyum problemi yaşadık ama şu an herşey yolunda. Kreş olumsuz etkiler mi ?
Okul müdiresi deneyimli emekli bir sınıf öğretmeni ve gelişiminin yaşıtlarından ileri düzeyde olduğunu söyledi.
Sizce gelişimiyle ilgili bir psikolgla görüşmeli yim.

Cevabınız için şimdidien teşekkürle eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla,

Tepki Skoru
0
çocuğunuz indigo olabilir.ram a gidip konuyu oradaki görevilerle konuşabilirsiniz.onlar sizi şehrinizdeki çeşitli aktivitelere filan yönledirebilirler.
özür dilerm uzman gibi mesaj yazdım ama 8 ay boyunca özel eğitim merkezinde aktif bi staj yapmıştım.ona istinaden düşüncemi yazmak istedm.saygılarımla..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle