Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

31 ağustos ankara diyarbakır 14.00 ucagıyla batman-midyat-idil-cizreye gidicekler...

Tepki Skoru
0
evet saat 14 te batman midyat idil cizre ye gidicek arkdaşlar biz idil e gidiyoruz eşimle 2 kişi. yol arkadaşı arayanlar özelden ulaşabilir.2 senedir idilde görev yapıyorum belirteyim:)

Tepki Skoru
0
Tarih belli değil ama bizde eşimle İzmir Mardin kızıltepe ve oradan midyat idil'e geçicekmişiz galiba. Oyyy çok uzak yahu....

Tepki Skoru
0
ben anlamadım hocam.ben 31ınde batmana gidicem ama bılet bulamadım.30una almayı dusunuyorum.
yanı siziiin ne demek ıstedıgızı anlamadım...

Tepki Skoru
0
Tarih belli değil ama bizde eşimle İzmir Mardin kızıltepe ve oradan midyat idil'e geçicekmişiz galiba. Oyyy çok uzak yahu....
kızıltepeden nusaybine gidin derim nusaybin üzerinden idile geçin karar sizin...mardinden gelirken her zman öyle geliyoruz biz

Tepki Skoru
0
evet güneydoğu yolcuları batman midyat idile gidicekler yok mu ? 9 temmuzda sözleşmeli atanan arkadaşlar ankaradan diyarbakıra gelmiyormusunuz kadrolu atama bekleyen arkadaşlar siz 1-2 gün daha sonra gelirsiniz sizden umut yok :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle