Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3 yilin Üzerİnde Ücretlİ ÖĞretmenlİk yapanlara kadro yolu

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir haber dikkatinizi çekti mi bilmiyorum: 3 yılın üzerinde vekil ebelik yapanlara kadro verildi. Kimseyi rahatsız etmedi. Ama senelerdir ücretli öğretmenli yapanlara kadro verilmesi durumunda millet ortalığı ayağa kaldırır. 4 yıllık üniversite bitirdiği halde KPSS mağduru olarak atanamamış olan ama senelerdir ücretli öğretmenlik yaparak canla başla çalışan, kadrolu öğretmenlerin bir çoğundan daha başarılı yüzlerce-binlerce ücretli öğretmen var. Soruyorum size bunların kadroya geçirilmesi hak değil mi? Lütfen sesimizi duyuralım ve bu talebimizi bakanlığa-başbakanlığa yansıtalım. Zaten kulağıma da bunun olabileceğine dair duyumlar geldi, biraz da biz bastırırsak süreci kesin ve hızlı hale getiririz.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Ters açıdan bakın : 3 yıldır ücretli okul öncesi öğretmenliği yapan bir sınıf öğretmeni rahatlıkla okul öncesi öğretmeni olabilir.KADROLU

Tepki Skoru
0
bence olmamalı ..ozaman kımse kpss yı kazanmaya calısmasın emek vermesın mezun olsun 3 sene calısıp kadroya gecırılsın ne kadar kolay..böyle bişey olsa mezun olan hıc kımse kpssyle ugrasmaz . iyi olan öğretmen de kötü olan öğretmende yeterliliğe bakılmadan kadroya gecsin..böyle bişey olacağını sanmıyorum.ama bu bakandan da herşey beklenir.

Tepki Skoru
0
Allah aşkına KPSS mi ölçecek öğretmen yeterliliğini? Bence kesinlikle ölçmez.

Tepki Skoru
0
bence olmamalı ..ozaman kımse kpss yı kazanmaya calısmasın emek vermesın mezun olsun 3 sene calısıp kadroya gecırılsın ne kadar kolay..böyle bişey olsa mezun olan hıc kımse kpssyle ugrasmaz . iyi olan öğretmen de kötü olan öğretmende yeterliliğe bakılmadan kadroya gecsin..böyle bişey olacağını sanmıyorum.ama bu bakandan da herşey beklenir.
arkadaşım inanamadım okuduğuma ben tam 11 senedir usta öğreticilik yaptım bi şanssızlık sınava giremedim,girdim iptal oldu vs.ben çalıştığım okulda beş kadrolu öğretmen varken ücretli olduğum halde tv ye çağırıldım oö sini yaygınlaştırma konusunda müdürüm bi tek beni uygun gördü şimdi kpss mi ölçü benim iyimi kötümü olduğumu yada sen benden iyi olduğunu düşünüyormusun ?haa bu arada 4 senedirde özel eğitimde çalışıyorum etti 15 yıl yani yeni mezun 25 yaında olsa yaşının 10 sene eksiği artık gerisini sen düşün??????????

Tepki Skoru
0
bide şunu söyliyeyim ben okurken kpss diye bişey yoktu okulu bitiren atanıyordu kpss 2000 yılında çıktı buna göre bizi okutanlarda bilgisiz yani tüh kötü öğretmenler okutmuş bizi!

Tepki Skoru
0
Bu problem çözülmez.En baştan bi sağlık bakanının yaptığına bakın bir de milli eğitim bakanının yaptığına...Diğerleri hikaye.Olacağına inanmıyorum.

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar 4-B lilere zor verdiler kadroyu..pek sanmıyorum ben böyle bir uğraşıya gireceklerini..keşke öyle olsaa..en azından önlisans mezunları azalırdı lisans mezunu öğretmen sayımız çoğalırdı..ben kadroluyum ama tam destek sizlerleyim:))

Tepki Skoru
0
elbette kpss belirleyici bir sınav değil elbette kadro almak isteyen arkadaşlarımıza da rabbim nasip etsin ama kim bu devirde kolaydan bi işe konabilir ki..?diyelim devlet böyle bir hak getirdi peki ben demeyecek miyim benm onca emeğim heba oluyor neden ben kpss denilen illetle uğraşıyorum bende 5 yıl ücretli çalıştım.o yııların kıdemini puanını istiyorum desem ne kadar haksızlık olur.peki diyelim ücretli çalışan arkadaşlar kadro aldı.bunun 2 yıllık bitireni de fakülte mezunu olanı da var.peki 2 yıllık bitiren ile 4 yıllık bitireni nasıl aynı kadroya alınmasını isteyebiliriz ki?
ben kimseye kadro almasın demiyorum elbette alsın,bu sözlerimden bunlar anlaşılmasın tabi.ama hak adaletten bahsedeceksek olanla işe başlamalıyız.yine de tüm kpss ye giren arkadaşlarıma allah yardım etsin diyorum.dilerim en güzel yerlere yerleşirler

Tepki Skoru
0
Ücretli öğretmenlik başvuruları geçen yıl 22 ağustosta başlamış sanırım. Bu senede herhalde o tarihlerde olur nerden takip edebiliriz ?

Tepki Skoru
1
sitede de mutlaka duyurulur ancak il ya da ilçe meb'lere telefon açarak da kolayca öğrenirsiniz

Tepki Skoru
0
Anladım teşekkür ederim :) Durumumuzda net değil gerçi ama deniycez bakalım

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlere kodro için imza kampanyası .arkadaşlar bir bakın isterseniz ve sizde katkıda bulunun.tşk

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle