Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3 Üye 3 Yorum

Tepki Skoru
0
Yazılan 3 üye hakkında yorum yazıyoruz ardından 3 isimde kendimiz veriyoruz başlıyooorrruuum :D
Özlem ÖNDER,cypress,pnr0101

Tepki Skoru
3
ilginç bir konu açmışsınız hocam...ama hoşuma gitti doğrusu.ilk yorum benden gelsin o zaman : özlem hocam,maşallah çok aktif...hem forumda,hem seminerlerde.aynı zamanda fotoğraf çektirme tutkusunu bilmeyen yok :) selvi hocam,aramıza geldi ve forumun vazgeçilmezi oldu,sürekli paylaşımlarda bulunuyor.yardım isteyen üyelere elinden geldiğince yardımcı oluyor,fikir veriyor... pınar hocam da,başlangıçta,sessiz bir okuyucuydu.sonra yorumlara başladı ve artık o da en aktif üyelerin arasında... VE HEPSİNİ DE ÇOK SEVİYORUZ.....

Tepki Skoru
4
:))) ilk önce konu için büşra hocama ardından hakkımdaki yorum için tuba hocama teşekkür ediyorum. ayrıca fotoğraf sevdam bu kadar belli mi oluyor arkadaşlar :)

o zaman ben 3 kişi söyleyeyim

tubacan,büşra_5557 , hayriye0 :))

Tepki Skoru
0
büşracım sınıf arkadaşım :))çok tatlı bir insandır..zamanında çok samimi olamasak da son sınıfı aynı sınıfta geçirdik..forumda yeni olmasına rağmen çok aktif maşallah..

tuba hocam:))henüz yüz yüze tanışmadık ama kalbinin yüzüne sirayet etmiş olacağını düşünüyorum..paylaşımları harika uzman yönetici arkadaşımız..

hayriye hocama gelinceee..aktif br arkadaşımız ..etkinlikleri paylaşımları bir harika..yüz yüze de görüşmek isterim::))

büşracım bu konuyu açtığın için teşekkürler..hakkımda yorum yazdığı için tubacığıma da teşekkür ediyorum..

benim vereceğim üye isimleri

kılavuz(özal hocam),nihal eroğlu ve figen dönmez:))

Tepki Skoru
3
ooo...zincirleme bir yorumlama gerçekleşmiş son 2 dakikada :) özlem hocam,selvi hocam,aslında yazabileceğim çok daha fazla şey vardır elbette ama aklıma ilk gelen cümleleri yazdım .ayrıca ben teşekkür ederim :)

Tepki Skoru
3
özal hoca,son zamanlarda pek denk düşemedik forumda ama çok kıymetli paylaşımlarda bulunmuştu.arşivini açmıştı bize,sağolsun.... nihal hocam, zaten birşey söylemeye lüzum yok,çoook emeği geçmiş bu siteye,çok değerli bir öğretmenimiz.... figen hocam da,hiç görmeden çok sevdiğim hocalardan biri....hepsi de iyi ki var...

Tepki Skoru
0
Ama tubacan hocam hani isimler hani isimler bu arada Selvicim ben senden eskiymişim ya üyelik tarihime bak buradanda ne kadar vefasız bir forum üyesi olduğum belli oluyor:D:D

Tepki Skoru
0
yeliz hocamızla yeni tanıştık..bu aralar maşallah çok aktif..paylaşımlarının devamını diliyorum

betül hocam da gayet aktif üyelerimizden çok sevdik kendisini!

f.elif elifciğim canım arkadaşım kalbi çok güzel bir arkadaşımızdır.birebirde tanışmakk da nasip oldu..etkinlik paylaşımlarını 4 gözle bekliyorum..elif seni çok seviyoruuumm!..

sevil togaç,öğretmen87,neslihan kooooççç:)))))(sizi asla unutmam neslihan hocamm)

Tepki Skoru
1
Amanın yorum konusu olmuşum:)))) yorum için teşekkürler arkadaşlar.Hiç birinizle yüzyüze görüşmek nasip olmadı ama dışarda bahsederken hep isimlerinizi vererek siteden aldığım yardımları bilgileri payaşıyorum.Nerden duydun diyorlar sizleri söylüyorum nerden tanıştın diyorlar sitede yorumlarla yazıştığımı söylüyorum şaşırıyorlar ama gerçek bu napalım:))) geçen yıllarda okuyordum ya ondandır durgunluğum...
İsim de vereyim büşra hocamın verdiklerinin dışında olsun isimler Kılavuz(özal hocamız),Figen Dönmez,Esra şen hocamız:)))

Tepki Skoru
0
sevil togaç, yeni arkadaşlarımızdan..forumda oldukça aktif..çok güzel etkinlikler paylaşıyor.teşekkürler sevil hocaya

öğretmen 87 arkadaşımız da forumda etkinlikleri ve yorumlarıyla renk katan bi arkadaşımız

veee neslihan koç:)) yüz yüze de görüşme imkanımız oldu..çok değerli bir insan..forumda çok yardımı oldu..her mesajıma dönmüştür mutlaka..çok harika etkinlik paylaşımları var hocamızın ve çok da iyi bir yönetici..teşekkürler neslihan hocam

(baktım kimse cevaplamıyo kendim cevapladım)

yine isim vereyim

aslıhan güney,esra şen,selwi

Tepki Skoru
3
aaaaaaa bana gelince kimse cevap yazmamışşş :((((((((((((((((( hahaytttt

Tepki Skoru
0
teşekkürler selvi öğretmenim:) bu aralar sitede yine biraz durgunum çünkü 1 ay süreli kocaeli çocuk şenlikleriyle, 23 nisan ile, okulun bahar şenliğiyle vs boğuşuyorum:) üstüne bir de tercihler ekledi vay halime:( hızlı bir giriş yapacağım tekrar:) sevgiler herkese

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle