Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

*3. Ulusal OkulÖncesİ EĞİtİmİ ÖĞrencİ Kongresİ*

Tepki Skoru
0
ben sizin verdiğiniz adrese baktım dinleyiciler için son ücret yatırma tarihi var fakat başvuru tarihini göremedim.Dinleyici olmak için son başvuru tarihi var mı?

Tepki Skoru
0
bu konferans sonrasında herhangibir belge verilcekmi acaba?bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaslar tamam da bu kongreye başvuruda iki şekılde basvuru var ben bu konularda acemıyımbıldırı poster başvuru adlı bolumde katılmak ıstedıgımızde bızdemı gorev almıs olacagız yada sadece dınleyıcı olarak katılınca bızım ıcın ekstra getırısı olmayacakmı lutfen bırı cvp versın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dinleyici ve katılımcı olarak gelen herkese kongreye katıldıklarına dair sertifika verilecek . ayrıca eğer bildiri ve poster olarak katılacaksanız orada ki kongre konularından birini seçip bununla ilgili araştırma yapacaksınız eğer kabul edilirse de 25 nisan da tam metninizi göndereceksiniz. kongre dede okulda derslerde yaptığımız gibi bu bildirinizi sunacaksınız. poster oalk katılacaklar ise araştırmanınızı afiş gibi büyük bir kartona hazırlayıp yada matbaada bastırıp orada aralarda belirtilen panolarda sergileyeceksiniz. başka sorusu olan varsa bana özel mesaj atabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kabul edilen bildiriler açıklandı. şenlik şeklinde bir kongre için hepinizi çanakkalede ağırlamaya hazırız. burda ulaşım konusunda gelenlerle ben ilgileneceğim. ayrıca bildiri ve dinleyici için katılan arkadaşlar kongre sayfasına girerek lütfen katılmak isteğiniz atölyeyi seçin. gelecek olna tüm arkadaşlara şimdiden ii yolculuklar

Tepki Skoru
0
Dinleyici olarak başvurma linki açılmıyor mu?Ben açamadım da..

Tepki Skoru
0
dinleyici için link düz kapatıldı. ancak 25 nisana kadar parasını yatırmayanlar olursa öyle açılacak link. kontenjan doldu arkadsım. 25 nisanda şansını bir daha denemeni tavsiye ediyorum.

Tepki Skoru
0
mrb bu kongreye katılmayı cok ıstıyorum fakat hafta içi olması zorluyo hafta sonu düşünülseydı keske okulu bırakıp gıtmek zor bu kongre her yıl aynı tarıhlerde düzenlenıyomu acaba?

Tepki Skoru
0
valla düzenlenme tarihi hakkında bilgim yok arkadasım. bu arad hoşgeliyorsun ayşecim:)

Tepki Skoru
0
benım gec haberım oldu bu semınerden kayıtlarda dolmuş çömü de okuyan arkadsım var ondan rica ettım bakalım kayıt için yapabılırse ii olucak

Tepki Skoru
0
25 Nİsan Tarİhİnİ İyİ DeĞerlendİrmenİzİ İsterİm . HarÇ Parasini Yatirmayanlar O GÜn İptal EdİlecekmİŞ. Hocalarimiz BÖyler SÖyledİler. İnŞ Gelebİlİrsİnİz.:))

Tepki Skoru
0
ben birşey sormak istiyorum. dinleyici olarak 20 ytl yatırınca atölyelere katılmak içinde ayrıca bi para ödiycekmiyiz?

Tepki Skoru
0
arkadaslar çömü kayıt kabul edıyo kayıt sayfası acılıyo bence hemen deneyın şansınızı bende orda okuyan arkadasımdan bılgı aldım başarılar

Tepki Skoru
0
arkadaslar bı bılen varsa bana yardımcı olsun ben kongre için kayıt yaptırdım atolye içinde kayıt yaptırdım fakat atolyeler ücretlımı deilmi ayrıca atolye paralarını da kayıt parası ile bırlıktemı yatırıyoruz bılgılendırısenız coookk mutlu olucam :)

Tepki Skoru
0
hayır atölye için ayrıca para yatırmıyorsunuz arkadasım:)

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende sayfa acılmıyor kayıt tarıhlerı gecmedı sanıyorum yapabılen arkadas varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende çanakkale 18 mart üniversitesinde öğrenciyim ve elimizden geldiğince konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız suan için kayıtlar doldu diye biliyorum kayıt olsanızda atölyeler dolmuş durumda ama yinede ben takip etmenizi öneririm gerçekten kaçırılmayacak bir etkinlik olacak bölesi bir organizasyonda yer almaktan gurur duyuyorum eğer isteyen olursa msn adresimide vererek daha ayrıntılı biilgi verebilirim ayrıca katılan arkadaşlarımızın kalacağı yeride gelmeden kesinleştirmesi gerektiğini düşünüyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle