Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

*3. Ulusal OkulÖncesİ EĞİtİmİ ÖĞrencİ Kongresİ*

Tepki Skoru
0
8 Mayıs-11 Mayıs 2008 - ÇANAKKALE / TÜRKİYE
3. ULUSAL OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KONGRESİ

Davet / Açılış Konuşması / Önsöz

Okul öncesi eğitim, insan yaşamında en temel niteliklerin kazanıldığı önemli ve kritik bir süreçtir. Bu süreçte, çocuğun kişiliğinin oluşumunda ve gelişiminin olumlu yönde desteklenmesinde, çocuğa model olmada, okulöncesi öğretmeninin rolü büyük önem taşımaktadır. Okul öncesi öğretmeninin bu rolünü yerine getirme performansının oluşmasında aldığı/alacağı eğitimin yeri oldukça fazladır. Ülkemizde okulöncesi eğitimin önemi konusunda toplumsal düzeyde Milli Eğitim Bakanlığı, üniversiteler ve sivil toplum örgütleri tarafından birçok çalışma özveri ile yürütülmektedir. Bu önem/ler temelinde bu kongrenin amaçları; gerek ulusal gerekse yerel çevrenin dikkatlerini çekerek okul öncesi eğitimin önemini bir anlayış olarak yaygınlaştırmak, Türkiye’de değişik üniversitelerin okulöncesi öğretmenliği lisans öğrencilerinin okulöncesi eğitime ilişkin bakış açılarını ortaya koymalarını sağlamak, öğrencilerin birbirleri ve akademisyenleri bağlamında etkileşmelerine zemin oluşturmak, okul öncesi lisans öğrencilerini yüksek lisans çalışmalarına yönlendirmek ve bu alandaki farklı çevrelerle (aileler vb..) bütün yapılanları paylaşmaktır. Bu kongrenin okulöncesi eğitime ve okulöncesi öğretmenine ulusal düzeyde ilgiyi arttıracağı ayrıca alan çalışanlarına katkı sağlayacağı düşünülmektedir.
:36_3_12:

Tepki Skoru
0
kongreye katılmak için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim......

Tepki Skoru
0
ilkini biz yaptık ABANT İZZET BAYSAL ÜNV. OLARAK.BENİMDE KATKIMIN OLMUŞTU GURUR VERİCİ.BOLUDAKİNE KATILAN OLMUŞMUYDU ARKADAŞLAR.mutlaka öğrenci-öğretmen arkadaşlarımın gitmesini tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
öğrenciyken hacettepe üniversitesi öğrencileri olarak kongreye Bolu'da katılmıstık. Çanakkaledekine de katılmak isterim bunun için kiminle irtibata geçmek gerekli?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birazbilgi veririmisiniz başvuru için ne yapmalıyızzz:(

Tepki Skoru
0
bilgilendirme yapabilirmisiniz kiminle görüşmemiz gerekiyor.. ilginize teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben baktım http://kongre.net sitesinde var ancak miniteacher arkadasımızın yaptığı açıklamadan fazlası yok sanırım ileriki günlerde yayınlanacak.iyi akşamlar diler Yeni yılınızı kutlarım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ilginize teşekkürler çanakkale 18 mart üniversitesinin sitesine girerseniz ayrıntılı bilgi ve konaklama yeri ve ücreti hakkında bilgi bulabilirsiniz teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dinleyici olarak katılım 50 ytl belirlemişler,peki buna ulaşım ve konaklama dahil mi?-büyük ihtimalle değil!!!- değilse detaylı bilgi verebilecek birisi varmı? şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bizde gazi eğitim fakültesi olarak sivastakine katılmıştık bildiri sunmuştum. çok keyifli bir ortam oluyor. mutlaka size birşeyler katacaktır.ama bu seneki fiyatlar bana biraz fazla geldi.

Tepki Skoru
0
ben afyonkocatepe üni. 4.sınıf öğrencisiyim.kongreye bizde katılmayı düşünüyorduk ama önemli tarihler elimize geç ulaştığı için ve üniversiteden bize herhangi bir poster gönderilmediğinden geç kaldık malesef katılamayacağız sanınırım:( geçen yıl sivas'a gitmişti önceki dörtler onların yerinde olmayı çok isterdim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tarihlerle ilgili olarak çanakkale 18 mart üniversitesi öğrencileri olarak dekanliğa bizde itirazda bulunduk. marta kadar uzatılmasını istedik. malesef henüz cevap gelmedi. dekanımız sayın dinçay köksal tamam dedi ama henüz değişme olmamış. çünkü biz bile henüz hiç birsey hazırlayamadık. yeni bir gelişme olursa size bildireceğim

Tepki Skoru
0
http://bote.comu.edu.tr/~uook/ linkinden ulaşabilirsiniz< arkadaşlar.sorunu olan olursa çözmek için yardımcı olabilirim. ben sitenin comu temsilcisi pervin.
duyuruların bu kadar geç verilmesi ve üniversitelere afişlerin gönderilmemesinden dolayı geçiktik şu saatten sonra bi çalışma yapılması imkansız bu sorunla ilgili ne diyorsunuz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar son teslim tarihi 08 şubat olarak değiştirildi. katılım ücretleri de düşürüldü. verdiğim adresten yeni bilgilere ulaşabilirsiniz. . herhalde 8 şubata kadar birşeyler yetiştirebiliriz.

brl

Tepki Skoru
0
bende ilk konferansta uludag üniversitesini temsilen katılmıştım selamlar herkese

Tepki Skoru
0
Evet Bende Birinci Kongrede Sözel Bildirimde Bulunanlardanim.harika Bir Etkinlik.katilmanizi Tavsiye Ederim...

Tepki Skoru
0
Brl Bende Uludağ üniversitesindenim
Sen Beril Olmalisin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika