Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3.sınıfta usta öğretici olarak çalışanlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3.sınıftayım usta öğretici olarak görev yapıyorum. Çalışma saatlerimiz tam gun degil.13:30 da bitiyor. Mesala etkinlik 6 yı kendi okulumdakı çocugu gozlemleyerek yapıcam ama zaman dilimlerini yazdığımda çıkış saati 17:00 olmucak,önemi varmı sizce

Tepki Skoru
0
ayrıca devam çizelgesinde usta öğretici olarak çalıştığım okulda uyguladığım etkinlikleri kendi mudurume mi imzalatıcam yoksa uygulama öğretmenine mi.çunki uygulama öğretmenim sadece 1. ve 3. etkinliği ben imzalıcam demişti.ama emin olamadım.

Tepki Skoru
0
bana gelen kağıtta yarım gün çalışanların 2 gün etkinlik uygulaması gerektiği yazıyo

Tepki Skoru
0
sen usta öğretici olarak görev yaptığın okulda staj yapıcaksın saatlerde oynama yap geçen sene benöle yaptım 3 teydim usta öğreticiyim imza olayında stajokulun ve öğretmenin imzalıyor oraya dosya teslimi bukadar basarılar

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende 3. sınıftayım aynı zamanda usta öğreticilik yapıyorum ama benim çalıştığım okul yarım günlük bir okul ben staj dosyamı oluşturdum ama okul yarım günlük olduğu için bir sorun çıkarmı aynı durumda olanlar veya bilgisi olanlar lütfen bana bişi söyleyin

Tepki Skoru
0
ben mezun oldum.yazdıklarınızın ve bildikleriniz doğru değil.6 saat sizin için yeterli.saatlerle oynamanıza gerek yok.hangi saatte girip çıkıyorsanız onları yazın.8 saat zorunlu değil.başka bir okula gidip tamalamanıza gerek yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle