- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar uzun süredir bu bizim aldığımız tüm derslerin ve alacağımız tüm derslerin üzerinde yoğunlaştım ve şimdiye kadar aldığımız derslerin kredilerini topluyorum ve alacağımız tüm derslerin kredilerini de topluyorum ama işin içinden çıkamıyorum aöf bürolarıda sürekli meşgul hep birlikte hareket edersek bu sorunumuz helladilir.artık bu üçüncü sınıfların 3 yıldır çektiği zorluklar yeter her dönem bir belirsizlik yaşıyor ve sorunla uğraşıyoruz.arkadaşlar bizim şimdiiye kadar aldığımız derslerin kredileri 143 yapıyor bu 1. sınıf derleri:56 kredi 2. sınıf dersleri güz dönemi :42 (bu krediyi bize aöf verdi biz ders seçemedik seçebilseydik 45 kredi seçerdik) bahar dönemi:45 yani hepsinin toplamı 143 yapıyor. önümüzde alacağımız yani kalan bütün dersleri topladığımdada kalan derslerin toplam kredisi: 87 oluyor çünkü bizi çocukları tanıma tekniklerinden ve ing. 1ve ing. 2den muaf tuttular. 143+87=230 kredi yapıyor peki bizim mezun olma şartımız 240 olduğuna göre bizim bu 10 kredilik boşluğu nasıl dolduracaklar bir bilgisi olan varmı acaba. ben bu soruma cevap bulamıyorum.