Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3 sınıf sTaJda devamSızLık hakkı yARDım¿

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okul öncesi bölümde 3. sınıf nadir rastlanan sınıflardan bilgisi olan Varsa yArdIm BeKliYorum 3.SınFtA Stajda dEvamsIzlık HakkIMız Varmı ??? BilİyomuSunuz AcİLLLLLLL Yardım;)

Tepki Skoru
0
devamsızlık hakkı var diye biliyorum 4 gün olsa gerek ama gün sayısından tam emin değilim

Tepki Skoru
0
bende var die biliorum ama okulun insiyatifine kalıo bi yerde okullada bi görüş derim ben sen soralı bayağı olmuş ama neyse

Tepki Skoru
0
staj için 4 gün devamsızlık hakkımız var dedi bize koordinatörümüz
ama bence yine de okul müdürü ile görüş bence. kolay gelsin başarılar.

Tepki Skoru
0
geçen yıl aöf 3. sınıf stajımı yaparken devamsızlık hakkımı kullanmıştım. ama mutlaka belgelemen gerekiyor. ben sağlık ocağından rapor götürmüştüm. 2 gün devamsızlık yaptım. herhangi bir sorun yaşamadım.

Tepki Skoru
0
ben şu an staj yapıyorum ve devamsızlık hakkımız yok,uygulama dersine giren hocazmı öyle bir hakkımız olmadığını düşünüyor çünkü..:(hiç sevmiom zaten kendilerini....

Tepki Skoru
0
kesinlikle devamsızlık hakkınız var ben mezunum 2 yıl önce belirli bir yüzde vermişlerdi fakülteyi aradım devamsızlık hakkını kullanabileceğimi söylediler fakat öğretmenler rahat etmek adına kullanmamızı istemiyorlar böyle birdurumda yazıyıgösterin veya fakülteyi aradığınızı ve devamsızlık hakkını kullanabileceğinizi söylediklerini bildirin

Tepki Skoru
0
bende var diye biliyorum hatta bu bölümü daha önce bitiren arkadaşlarım devamsızlık hakkı kullandıklarını söylüyorlar ama benim staj yaptığım okulda malesef aynı düşünen öğretmen yok sen kendi öğretmeninle bir konuş şansını denemiş olursun en azından

Tepki Skoru
0
bizde 14 hafta staj var.bunun ilk haftası fakültede geçiyor bir haftası da vize döneminde.hoca bunlardan muaf olduğumuzu söyledi...geriye kalan 12 haftanın da 2 haftasını devamsızlık hakkı diye belirtti.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle