Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

3. sınıf hakkında

Tepki Skoru
0
merhabalar arkadaşlar benim bu senin 4 lerine geçen senenin 3 lerine bir sorum olacak:) ben bu sene3 . sınıfım, sitemizden şöyle bir göz attım derslerimize :

resim öğretimi,çocuk edebiyatı,araç yapımı,anne baba eğitimi,özel eğitim ve materyal geliştirme gibi derslerimiz olacakmış.merak ettim acaba dersler nasıl zevkli mi? öğretmenlerin yaklaşımı n asıl? 3. sınıf herkesin yakındığı gibi çok zormu? kısacası bizi nasıl bi sene bekliyor şöyle kabataslak bi bilgilendirirseniz beni çok sevinirim:9

teşekkürler şimdiden.

Tepki Skoru
0
kimse cevap yazmadımı :(((((((((((((((((((((((((((

Tepki Skoru
0
evet seni yoğun bir sene bekliyor nerdeyse bütün yıl ödevlerle geçiyor. 2. dönem haftada bir gün staja gideceksin. araç yapımında atölyede oyuncak yapacaksın,anne baba eğitimine ozana ural girerse dikkat sınavda zorlanmamak için çok çalış fakat dersler zevkli öğretmenlik hayatında lazım olcak bilgiler ediniyorsun
hocalar bizim zamanımızda genelde bayandı yakışıklı hoca beklersen hayal kırıklığı yaşama derim önemli olan kaliteleri ve hepside ülkmizde bu alanda kendilerini kanıtlamışlar feyz almaya bak.. başka sorun var mı...

Tepki Skoru
0
gerçekten çok zorlu bir sene olucak senin için .özellikle özel öğretim yöntemleri 1 dersi fena halde zorlayabilir. ama okulun en dolu dolu yaşanacak senesi olucaktır. kolay gelsin.... Başarılar...

Tepki Skoru
0
gerçekten de çok zor bir sene.ilk dönemi öyle böyle atlattık da ikinci dönemden korkuyorum açıkçası. çünkü stajlar ödevler vs. beni biraz kastılar. neredeyse hiç vize olmayıp hep dosya teslim edicez. artık otomatiğe bağlayıp herşeyde bir amaç kazanım arayıp etkinlik yazasımız geliyo desem abartmış olmam.neyse umarım bu yıl da geçecek ve 4 olacağız..ve sonra mezunlar arasına katılacağız..ve sonraaa....:S

Tepki Skoru
0
ben mezunum.ama arkadaşlar doğru söylemiş.daha çok ödev yapılıyor.tabii ünvdeki hocalara göre derslerin işlenişi zevkli olabilir.hangi ünv. acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar marmara üniversitesinde 2 yıllık okulöncesi öğretmenliğini okuma imkanı varmı

Tepki Skoru
0
yanlış bilmiyosam 2 yıllık çocuk gelişimi okunuyo ardından dgs ye girip okul öncesi öğretmenliğine devam ediyosun ve sonunda 4 yıllık mezunu oluyosun. ama marmara da çocuk gelişimi var mı emin değilim.seni yanlış yönlendirmek istemem.

Tepki Skoru
0
cvp verdiğiniz için teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biliyorum konunuzla alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim.... dikeygeçiş hakkında bir bilginiz varmı....

Tepki Skoru
0
dgs sınavına girmek için en az diploma notu kaç olması lazım.birde dgs sınavı söylendiği kadar zormu.Artı önerebileceğiniz kaynaklar varmı.tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim.şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle