Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 yı işaretlemek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yıl ilk kez girdim sınava 26 yı işaretleme durumunda nereler gelebilir bana yardımcı olursanız sevinirim.Tek başıma gideceğim için açıkcası tedirginim doğuda yapabilirmiyim die.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
26 yı işaretleyip işaretlememe konusunda ben de dahil olmak üzere aslında herkes kararsız. 26dan genelde doğunun köyleri çıkıyor.pek iyi bir yer bekleme.atanayım da nasılsa giderim diyen çok arkadaşlar vardı sitede,şimdi çoğu gidemiyor.kurduğun düzeni bozmaya hazırsan ,çoluk çocuk yoksa ,açık bırak derim.

Tepki Skoru
0
tamamen şans benim bir arkadaşım 21le sakaryaya atandı..

~~~

Tepki Skoru
0
26 konusunda ben de çok kararsızım arkadaşlar.. ama önceki senelerde başka bir branştan trakya civarına atananı da duymuştum 21den..

Tepki Skoru
0
acaba açılan yerle alakalı mı ki 21 le atanmak öyle ise az çok tahmin edilebilinir neresi olacağı.

Tepki Skoru
0
gerçekten şans meselesi bir arkadaşım geçen yıl 21 ile bodruma gitti düşünebiliyormusunuz :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yıl ilk kez girdim sınava 26 yı işaretleme durumunda nereler gelebilir bana yardımcı olursanız sevinirim.Tek başıma gideceğim için açıkcası tedirginim doğuda yapabilirmiyim die.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
21 den gıttım bende koydeyım hocam ama sans bırazda işaretlemesezsende atanamaya bılırsın bende tek basıma kaldım ve benım ıcın cok zor gunler gectı sımdı annemle gıtmeyı planlıyorum ama yınede devamında annem gerı donucek yıne yanlız kalıcam :( ama benım bulundugum bolge rahat yanlız kalma acısından sıkıntısız sartlar heryerde doguda hemen hemen aynı ben herkese onerıyorum tercıhlerde yibo yazın lojmanları oluyor muhakkak...
kalıcak yerın rahat olmadımı dogu da olsa batıda olsa ınsana hayat zehır olur ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle