Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

24 kasımda 1 maaş ikramiye...

Tepki Skoru
0
Ders ücretleri 6-7 liradan 12 liraya çıkacak ve her 24 kasımda öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilecekmiş. Acaba sadece kadrolulara mı veriliyor yoksa sözleşmeliler de alacak mı?? üvey evlat muamelesi yaparlar mı acaba.. her yerde haberlere baktım sadece öğretmenlere 1 maaş ikramiye diyor.. ne sözleşmeliler alacak ne de alamıyacak diyor.. yYorumu, fikri yada bilgisi olan var mı???

Tepki Skoru
0
maliyeden onay henüz çıkmamış diğer kurumların tepki vermesi olasılığı var sadece ihtimal.

Tepki Skoru
0
inşallah onay çıkar, diğer kurumlar emsal gösterir diye kadrolar da verilmedi sözleşmelilere. Ama öğretmenlere güzel bir iyileştirme yapılacak deniyordu, ders ücreti 12 olursa hatta 10 bile olsa çok güzel olur.

Tepki Skoru
0
Ders ücretleri 6-7 liradan 12 liraya çıkacak ve her 24 kasımda öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilecekmiş. Acaba sadece kadrolulara mı veriliyor yoksa sözleşmeliler de alacak mı?? üvey evlat muamelesi yaparlar mı acaba.. her yerde haberlere baktım sadece öğretmenlere 1 maaş ikramiye diyor.. ne sözleşmeliler alacak ne de alamıyacak diyor.. yYorumu, fikri yada bilgisi olan var mı???
Bu haberleri nerden buluyorsunuz? Resmi olmayan bütün açıklamaların sonu hep can sıkıntısı ile bitti. Lütfen kaynak belirtin.

Tepki Skoru
0
bu sadece önerge arkadaşım o şura da kararlaştıraln önergelerin çoğu gerçekleştirilmiyor maalesef. bence şuan için ders ücretinin 12 tl olması ütopya

Tepki Skoru
0
Millieğitim şura toplantısında konuşulmuş, memuruz net ve son dakika haberlerinde söylüyor. Zaten bir şekilde iyileştirme yapılacak öğretmenlere, Türkiye de öğretmen maaşlarının düşük olduğu ve bir dengeleme yapılacağı zaten söyleniyodu. Maaşa zam yapılabilir ama ders ücretlerine yaparlarsa onlar için daha masntıklı, yaz tatilinde 2 ay, bayram v.b. tatillerde kesinti oluyor. Sene başında verilen kırtasiye gibi bir ikramiye verilebilir, 1 maaş taban aylık olabilir... bilmiyorum inşallah doğrudur.

Tepki Skoru
0
Bencede, bir ayda alınan maaşı vermezler... Beklemekten başka çare yok sanırım....

Tepki Skoru
0
1 aylık maaşı hayatta vermezlerr.verilirse taban aylık verilecek.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle