Avcılardayım hocam..hocam bize bi arkadaşım getirtiyor.siz nerde vazife yapıyosunuz acaba?
Avcılardayım hocam..hocam bize bi arkadaşım getirtiyor.siz nerde vazife yapıyosunuz acaba?
vız vız arıyı yapabilirsiniz öğretmenim kızlar gelinlik giyer (çoğunun vardır)yakalarına çiçek yapabilirsiinz kartonlardan taç şeklinde erkekleer arı siyah giyinirler sarı siyah bir pelerin kızlar yere çömer erkekler müzüğin sözlerine uygun dans eder çalışkan arı sözlerinde kızlar da çalışkan arı sözünde erkeklerle el ele tutuşup dans eder.Herkese merhaba,malum 23 Nisan yaklaşıyor...Gösteri olarak neler yapacağınıza karar verdiniz mi arkadaşlar?Ben kararsızım,hem güzel,rengarenk birşeyler yapmak istiyorum,hem de köy okulu olduğu için masraf olmasın diyorum...karar verenler,paylaşabilir mi acaba?Fikir ediniriz![]()
fil ve arı lisede ki staj hoca yaptırmıştı evet eğlenceli ama kostüm diktirmeyi düşünürseniz hocam masraflı oluyor biizm öğrencilere erkeklere polardan fil kzılarada kanat yapılmıştı masraf olmuştu ama fil ve arı çocukların çok hoşalrına giden bi şarkı
ve hepsonbahar58 ve splender nickli hocalarım (komik oldu biraz sankifikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.rengarenk şarkısı olabilir gerçekten,hem ilkbahara da uygun
ben bunu bir düşüneyim.splender hocam,şahane olmuş kıyafet,makyaj filan...bu fotolarla ayrı bir konu açın isterseniz,herkes görsün
![]()
biizm hoca özel diktirmişti masraflıda olmuştu hocam kostümcülere bi bakın isterseniz ram bir bilgim yok biraz geç cevap verdim k.bakmayın artıkHayriye Hocam, Bu fil ve Arı Ronduna uygun Kuyafetler Kostümcülerde Bulunmaz mı? Özel mi Dikilmesi gerekiyor???