Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 Nisan !!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 23 nisan gösterilerinde yabancı müzik yasak mı? bize müdürümüz yasak olduğunu söyledi bu genel bir şey mi yoksa okullara gre değişiyor mu?teşekkürler...

Tepki Skoru
0
mrb arkadaslar bızde okul olarak ulke dansarını yaptırcaz farklı ulke dansları ne yapcam nasıl yapcam yenıyım bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım aslında guzel bır muzık bulsam ona uygun hareketlerı uydurabılırım ama muzıkte cok kararsızım yardımlarını beklıyorum teskler

Tepki Skoru
0
Herkese merhaba,malum 23 Nisan yaklaşıyor...Gösteri olarak neler yapacağınıza karar verdiniz mi arkadaşlar?Ben kararsızım,hem güzel,rengarenk birşeyler yapmak istiyorum,hem de köy okulu olduğu için masraf olmasın diyorum...karar verenler,paylaşabilir mi acaba?Fikir ediniriz :)
vız vız arıyı yapabilirsiniz öğretmenim kızlar gelinlik giyer (çoğunun vardır)yakalarına çiçek yapabilirsiinz kartonlardan taç şeklinde erkekleer arı siyah giyinirler sarı siyah bir pelerin kızlar yere çömer erkekler müzüğin sözlerine uygun dans eder çalışkan arı sözlerinde kızlar da çalışkan arı sözünde erkeklerle el ele tutuşup dans eder.

Tepki Skoru
0
Tuba hocam rengarenk bı sey arıyomusunuz sertab erenerın rengarenk şarkısını oynatabılırsınızz cocukalrında cok hosuna gıdıor

Tepki Skoru
0

arkadaşlar 23 nisanda yaptığım dünya çocukları gösterisi fikir verir umarım ...

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
3
yaylakaşı hocam,bildiğim kadarıyla öyle bir yasak yok ama okul idaresine göre değişir tabii...anasınıfı87 nickli hocam,forumda güzel dünya müzikleri var,bakabilirsiniz...Sevil hocam,fikir verdiğiniz için teşekkürler ama arı vız vız biraz klasik oldu sanki,değişiklik istiyorum...

Tepki Skoru
3
ve hepsonbahar58 ve splender nickli hocalarım (komik oldu biraz sanki :) fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.rengarenk şarkısı olabilir gerçekten,hem ilkbahara da uygun :) ben bunu bir düşüneyim.splender hocam,şahane olmuş kıyafet,makyaj filan...bu fotolarla ayrı bir konu açın isterseniz,herkes görsün :)

Tepki Skoru
0
cici kızları yaptır hocam benimde 4 kızım var e

Tepki Skoru
0
fil ve arı lisede ki staj hoca yaptırmıştı evet eğlenceli ama kostüm diktirmeyi düşünürseniz hocam masraflı oluyor biizm öğrencilere erkeklere polardan fil kzılarada kanat yapılmıştı masraf olmuştu ama fil ve arı çocukların çok hoşalrına giden bi şarkı

Hayriye Hocam, Bu fil ve Arı Ronduna uygun Kuyafetler Kostümcülerde Bulunmaz mı? Özel mi Dikilmesi gerekiyor???

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hocam bizim şartlar çok ii değildi böyle oldu imkanları daha ii olan bi okulda çok daha ii si yapılabilir müziklerle,danslarla çok daha güzel bir gösteri oluyor ilk defa bi yerde paylaştım fotoları olabilir yeni bir başlıkta paylaşabilirim...

Tepki Skoru
0
ve hepsonbahar58 ve splender nickli hocalarım (komik oldu biraz sanki :) fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.rengarenk şarkısı olabilir gerçekten,hem ilkbahara da uygun :) ben bunu bir düşüneyim.splender hocam,şahane olmuş kıyafet,makyaj filan...bu fotolarla ayrı bir konu açın isterseniz,herkes görsün :)

teşekkür ederim hocam bizim şartlar çok ii değildi böyle oldu imkanları daha ii olan bi okulda çok daha ii si yapılabilir müziklerle,danslarla çok daha güzel bir gösteri oluyor ilk defa bi yerde paylaştım fotoları olabilir yeni bir başlıkta paylaşabilirim...

Tepki Skoru
3
şartları zorlamışsınız demek ki hocam,elinize sağlık :) başlığınızı bekliyoruz ...

Tepki Skoru
0
başlığı açtım hocam 23 nisan dünya çocukları gösterisi adıyla:)

Tepki Skoru
0
Hayriye Hocam, Bu fil ve Arı Ronduna uygun Kuyafetler Kostümcülerde Bulunmaz mı? Özel mi Dikilmesi gerekiyor???
biizm hoca özel diktirmişti masraflıda olmuştu hocam kostümcülere bi bakın isterseniz ram bir bilgim yok biraz geç cevap verdim k.bakmayın artık

Tepki Skoru
0
sayın klavuz hocam kostümcülerde oluyor bu tür kostümler.ama velilerimin durumları uygun değil...masraflı diyorsanız..biz üniversitedeyken arı kostümü yapmıştık...size nasıl yapacağınızla ilgili fikir verebilirim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle