Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 Nisan Palyaçoları

Tepki Skoru
0
hayriyebas' Alıntı:
çok şirin görünüyorlar. kıyafetlerini nereden temin ettiğinizi söylerseniz memnun olurum. şimdiden çok teşekkürler.
kıyafetleri veliler hazırladı...pantolonlara grapon kağıtlarından yamalar yaptılar...saçları örerek kendileri yaptılar...fazla masrafı olmayan bir kıyafet oldu...teşekkürler hayriye...

Tepki Skoru
0
0_beste_0' Alıntı:
kıyafetleri veliler hazırladı...pantolonlara grapon kağıtlarından yamalar yaptılar...saçları örerek kendileri yaptılar...fazla masrafı olmayan bir kıyafet oldu...teşekkürler hayriye...

ewet kolay masrafsız velilerin hoşalanacağı bir göseri buna şüphem yok ellerine sağlık
ta saçları nasıl yaptılar acaba orjinal bir peruk gibi görünüyor burdan anlatabilirmisin 0_beste_0 teşekkürler

Tepki Skoru
0
önceki yazılarımda nasıl yapıldığını anlatmıştım...bi daha anlatıyım...paspas iplerinden önce örgüsü örülüyo zincir üzerine ipleri bol bırakılarak yapılıyo...daha sonra bu örgü kilotlu çorapların üst kısmı kesilerek örgü dairesel şekilde çorabın üst kısmınz dikilerek şapka oluşuyo...teşekkürler...

Tepki Skoru
0
teşekkürler beste diğer açıklamayı nerede hangi bölümde yaptın url yi buraya atarmısın
TEŞEKÜRLER

Tepki Skoru
0
resimleri eklediğim zamanlarda sormuşlardı bende açıklama yapmıştım burda yani..:) teşekkürler..

Tepki Skoru
0
beste mükemmel bunlar ya ben hazır sandım valla. peki bunun örgüsü nasıl yapılıyor?

Tepki Skoru
0
cigdos' Alıntı:
beste mükemmel bunlar ya ben hazır sandım valla. peki bunun örgüsü nasıl yapılıyor?
anlatmaya çalıştım aslında...baya uzun bir zincir örülüyo...daha sonra zincir üzerine tekrar zincir yapılıyo bu sefer zincirlerin ipleri 5 er cm uzun burakılarak yapılıyo...zincirin tamamı bu şekilde yapılıyor daha sonra yapılan örgü çoraba dairesel şekilde dikiliyo...ancak bu kadar anlatabildim...anlamazsan göstermem gerekiyor...:)

Tepki Skoru
0
:10::10::10::10::10: gösterme şansın olsaydı keşke ama yinede sağol....

Tepki Skoru
0
pardon ya bişey sorcam saçlarındaki şeyleri aileler yapmamıştır galiba nasıl yada nerden temin ettin...

Tepki Skoru
0
basak752' Alıntı:
pardon ya bişey sorcam saçlarındaki şeyleri aileler yapmamıştır galiba nasıl yada nerden temin ettin...
saçlarındaki şey demekle palyaçoların saçlarını kasdediyosun sanırım...velilerim yaptılar saçları...teşekkürler...

Tepki Skoru
0
evet arkadaşımonu kastettim..harika olmuşlar..pon pon gibi mi yaptılar merakımı bağışla çok hoşuma gitti de...

Tepki Skoru
0
basak752' Alıntı:
evet arkadaşımonu kastettim..harika olmuşlar..pon pon gibi mi yaptılar merakımı bağışla çok hoşuma gitti de...
anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım nasıl yapıldığını bir sayfa öncesinde var...aslında çok basit örgüsü...umarım anlarsın sende...teşekkürler...

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben buralarda yeniyim de ön sayfalara bakmak aklımamgelmedi.defalarca anlatmışsın halbuki...eee çalışma güzel olunca talep görüyor işte böle...tekrar teşekkürler emeğine sağlık...

Tepki Skoru
0
basak752' Alıntı:
arkadaşım ben buralarda yeniyim de ön sayfalara bakmak aklımamgelmedi.defalarca anlatmışsın halbuki...eee çalışma güzel olunca talep görüyor işte böle...tekrar teşekkürler emeğine sağlık...
teşkkürler basak umarım anlamışsındır...

Tepki Skoru
0
çok iyi fikir. güzel ve şirin olmuşlar. başarılar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle