- Tepki Skoru
- 4
.
.
))
.
Ekli dosyalar
-
73.3 KB Görüntüleme: 163
-
90.6 KB Görüntüleme: 115
teşekkür ederim hocam sizinkilerin de videosunu izledim harikalar kıyafetleriyle de görmek isterim.çok şeker olmuş hocam
bende istiyorum görmek valla. toplu şekilde hiç giydirmedikteşekkür ederim hocam sizinkilerin de videosunu izledim harikalar kıyafetleriyle de görmek isterim.
yarın akşam forum miniklerimizle şenlenecek o zamanbende istiyorum görmek valla. toplu şekilde hiç giydirmedik) Yarın ola hayrola..
aynen hocam.. Show başlıyor..yarın akşam forum miniklerimizle şenlenecek o zaman))
aynen hocam onlar canalrımız ve ilk görüntüler benden gelsinaynen hocam.. Show başlıyor..) şimdi miniklerimi düşünüyorumda. Çoğu hayaller kurarak uyumuslardır..
) canlarıım ya:emot150:
evet hocam bende çok heyecanlıydım canım çocukalrım herşey düşündüğümden daha harika geçti vee ilk görüntülerimiz geliyorrHocam ne oynayacaklar.Köşeniz çok güzel olmuş bu arada ellerine sağlık miniklerinizin.Ben bile heyecanlıyım karnıma ağrılar giriyor onlar nasıl heyecanlanmasın.))
bu mutluluk herşeye değer hocam bende sizin adınıza çok sevindimÇok sevindim hocam çocuklarınızın adına bizimde mükemmel geçti çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum