Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 Nisan Gösterisi Zorunlumu

Tepki Skoru
0
umarım konuyu doğru yere açmışımdır ben 3 senedir bir ilçede görevliyim ve burda 3 okul dolayısıyla 3 tanede anasınıfı var biz 23 nisan gösterisi yaptırmıyoruz çünkü tüm okullar ortak alanda toplanıyoruz ve kutlama yapıyoruz benim bildiğimde anasınıfı öğrencileri kendi okulları dışında gösteri yapmıyolar bu konuda bilgileriniz varsa alabilirmiyim biz yıl sonu gösterileri yaptırıyoruz bide 23 nisan gösterisini bizde yaptırıyosak buna müdürmü karar veriyo milli eğitimmi

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hocam yani yanlış bi uygulama yapmıyoruz sonuçta biz yaptırmıyoruz peki yaptıranlara müdürmü söylüyo yada ilçe milli eğitimmi görevlendiriyo bu konudada bilginiz varsa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 23 nisan gösterisi hazırlamak zorunlu değil diye biliyorum ben

Tepki Skoru
0
bende 23 nisan gösterilerinin yapılmasını uygun bulmuyorum açıkça.nedenine gelince ben ilkögretimde çalışıyorum,her sene 23 nisan şenlikleri yapıldıgında öğrencilerim sıcaktan,yada soguktan çok etkileniyorlar ve onların gösteri sırası gelene kadar çok beklemekten sıkılıyor ve bence hiç te mutlu olmuyorlar.biz beraber çalıştıgımız ögretmen arkadaşımla;geçen yıl sene sonu gösterisi hazırlamıştık, iki sınıf birlikte yaptık bu gösteriyi, hem veliler hem çocuklar cok mutlu oldu.biz çok yorulduk ama degdi en azından.bence bu durumu bize zorunluymuş gibi gösteren idareciler işlerine geldikleri gibi davranıyolar.bizim yaptıgımız gösteriyi bir idareci bile izlemedi...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bilgiler için teşekkürler anladığım kadarıyla bize yaptırın derlerse yaptırmak zorundayız ama biz ilçede üç okul karar aldık yine yaptırmıyoruz bunun yerine okul öncesi şenliklerini birlikte yaptırıcaz

Tepki Skoru
0
aslında ront filan yasaklandı dediler... ama biz hala çocuklara modamod hareketler yaptırmya devam ediyoruz.. planımıznda feragat gösterip çocukları bunaltarak gösteriye hazırlamak inanın beni çok üzüyor...

Tepki Skoru
0
bence de gerçekten ciddi anlamda çocuklara hiç bir getirisi olmayan,sadece onları sıkan ve yıpratan hata çoğu zaman kişilik gelişimine bile zarar verebilen birsey bu rondlar.hele de herkesin(tüm okulun)önünde yapılanlar hakkaten onları daha çok etkiliyor.bu nedenle de aylardır çalıştıkları hareketleri bile unutuyorlar.yani yarardan çok zararı dokunuyor çocuklara ve biz eğitimcilere...

Tepki Skoru
0
mrb lar ben anaokulu müdürüyüm, öncelikle bir öğretmen olarak bu tür etkinliklerin artısından çok eksisinin daha fazla oldugundan eminim.çocukta olmayan tikler oluşuyor heyacan büyüyor kalabalık korkusu oluşuyor
bizim görevimiz bunları söndürmek değilmi. ve bu gösterilere biz okulmüdürleri karar vermiyoruz ilçedeyseniz ilçe milli eğitim müdürü karar veriyor oysa bizim 2. dönemimizin harcandıgını biz siz öğretmenlerin duygularını anlatıyoruz ama hiçbirşekilde kabul edilmiyor ve kesinlikle istiyorlar. mesala ben bu sene caddede kutlanan yerde program yapacagım tek duam umarım çocuklarımdan hiçbirinin tuvaleti gelmez

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 23 nisanda çocularımla semazen gösterisi yapmak istiyorum acaba doğru olurmu ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum...

Tepki Skoru
0
bir anasınıfı öğretmeninin bir yıl boyunca 23 nisan, anneler günü, okulöncesi günü ve yıl sonu gösterisi olmak üzere 4 ayrı program yapması gerekiyor.
......sadece 23 nisan gösterisini bile hazırlarken inanın 1.5 ay boyunca günlük planımın yarısını ancak uygulayabiliyorum çünkü veli çocuğunu çıkış saatinde istediği için dersten sonra yapamıyorum, okulöncesi ve anneler günü etkinliği için tamam çocukların bildikleri şarkılar, oyunlar vs yapılabiliyorsa da yine de çok uğraşıyorsun
.......yıl sonu gösterisini de istiyor okul idaresi, basit şeyler istenmiyor tabi, çocuklara yaptırabilmek için çileden çıkıyorsun çünkü herkes anasınıfından mükemmel gösteriler istiyor......bizler ne yapmalıyız?:36897fd::36_11_13:ssaassrrre

Tepki Skoru
0
bence 23 nisan da semazen gösterisi günün anlamı ile pek uyumlu olmazz, ben mevlana yılı olarak seçilen sanırım 2005 te yıl sonunda yapmıştım çok beğenilmişti..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar yorumlarınızı okudum bende aynı durumdan çok şikayetçiyim planlarım aksıyor kıyafet ücretleri problem oluyor çocuklar çalışmalardan sıkılıyor aile baskı yapıyor şaşırırsan şöyle olur böyle olur herkes güler kızarım babana söylerim gibi durumlara şahit oldum ve o gün bir anda büyük bir kalabalığın önüne çıkıp gösteri yapmaz zorunda kalıyorlar bunun bi çaresi yok mu bilgili olan birisi varsa bize yol gösterebilir mi

Tepki Skoru
1
ya arkadaşlar yorumlarınızı okudum bende aynı durumdan çok şikayetçiyim planlarım aksıyor kıyafet ücretleri problem oluyor çocuklar çalışmalardan sıkılıyor aile baskı yapıyor şaşırırsan şöyle olur böyle olur herkes güler kızarım babana söylerim gibi durumlara şahit oldum ve o gün bir anda büyük bir kalabalığın önüne çıkıp gösteri yapmaz zorunda kalıyorlar bunun bi çaresi yok mu bilgili olan birisi varsa bize yol gösterebilir mi
selam fatma hanım..bence bu konuyu öncelikle okul müdürünüzle görüşmenizi tavsiye edrim.o 23 nisan konusunda ne düşünmekte...kendi sıkıntılarınızıda müdüründen randevu alarak görüşebilirisniz.oda siz gibi düşünüyorsa veli toplantısı yaparak sıkıntıları,çocukların mutsuzluklarını dile getirisiniz.olmaz ise yapacak bişey yok.fakat ben 23 nisan çocukların bayramın olduğu için daha önce çalıştığm okulda hep yaptırıyordum.tabiki sizin görüşünüz...sınıf anneniz varsa oda yardımcı olur uygun biryerler muhakkak bulunuyor. ben kıyafet toplu olarak anlaştığımız bir terziye diktirtmişitm.inşallah sıkıntı olmaz kolay gelsin arkadaşım..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle