Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 Nisan, fikir?

Tepki Skoru
0
15 erkek öğrencim için 23 nisanda ne gibi bir gösteri yaptırabilirim.fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
askerlerle ilgli bir çalışma yaptırıla bilir geçen yıl 1.sınıf öğrenvileri yapmıştı videosunu bulabilrsem paylaşırım :)

Tepki Skoru
0
çok sevinirim hayriye0.aklıma sadece erkeklerin oynadığı oyunlar geliyor zeybek düşündüm ama ben bile iyi bilmem figürleri.hem bizimkiler pek yatkın değil yaşlarından dolayı yapabileceklerini sanmıyorum.ankara havaları desen neyse:) onun da 23 nisan için uygun olacağını düşünmüyorum.askerler güzel fikir gösteri aklındaysa biraz bahseder misin?

Tepki Skoru
3
mehter takımıııııııı !!! çok şahane oluyor....tavsiye ederim :)

Tepki Skoru
0
biraz açıklamasını yaparsanız sevinirim...tuba velilerimin maddi durumları pek iyi değil kıyafetleri temin edemeyebiliriz.bununla ilgili bir tavsiyen önerin var mı.semah gösterisi yapsak olur mu kolay figürler olursa sevinirim.zaten step gösterisi için dansa yeteneği olanlardan kız erkek karışık bir grup seçtim.dansa fazla yeteneği olmayan öğrencilerim bunlar.bende erkek öğrenci sayısı çok fazla.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle