Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 nisan dünya çocukları dans gösterisi

Tepki Skoru
0
hocam çok teşekkürler.çok faydalı olacak.23 nisan gösterisinden sonra bende video yükleyip fikirlerinizi alırım.umarım sizinki kadar başarılı olur.
rica ederim hocam direk parçaları ekleyemedim ama umarım bulmuşsunuzdur bekliyoruz heyecanla, daha ii olmasını dilerim:)

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
bunlar bi harika olmuşş hocam emeğinize sağlıkkk..
bende bi şarkı istiyorum ama bi türlü bulamadım.hani şarkılar atışma şeklinde derlenmişti yaa..
sanatçıların şarkılarından kısım kısım kesilmiş ve birleştirilmişti.tam adınıda hatırlayamadım.
hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi???

Tepki Skoru
0
bunlar bi harika olmuşş hocam emeğinize sağlıkkk..
bende bi şarkı istiyorum ama bi türlü bulamadım.hani şarkılar atışma şeklinde derlenmişti yaa..
sanatçıların şarkılarından kısım kısım kesilmiş ve birleştirilmişti.tam adınıda hatırlayamadım.
hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi???
öncelikle teşekkürler hocam sanırım sizin dediğiniz şöyle birşey eskiden radyocuyken böyle bir jingle hazırlatmıştım yine paylaşmayı denedim ama nedense ben müzik paylaşamıyorum forumda:)) mesela rafet el roman beni affedermisinnnnn diyor candan erçetin cevaben olmaz bir tanem olmaz sevgilim diyo böyle bişey mi:))
biraz komik oldu ama neysee...

Tepki Skoru
0
:)))) evet hocam benim bahsettiğimde o işte.. ya bende zaten tam anlatamadım :)))) ama siz anladınız teşekkürler :))).buraya yükleyemiyorsanız sizin içinde sorun olmazsa mail adresi vereyim ordan gönderin hocam.

Tepki Skoru
0
beceri,yetenek,kabiliyet,hayal gücü,emek ,çaba,azim......v.s hepsi bu kadar güzel sergilenir. çok başarılı buldum sayın hocam.elinize,yüreğinize sağlık.
İŞTE BU.. denir bravo..tebrikler.

Tepki Skoru
0
beceri,yetenek,kabiliyet,hayal gücü,emek ,çaba,azim......v.s hepsi bu kadar güzel sergilenir. çok başarılı buldum sayın hocam.elinize,yüreğinize sağlık.
İŞTE BU.. denir bravo..tebrikler.
çok teşekkür ederim hocam çok güzel şeyler yazmışsınız...

Tepki Skoru
0
harika olmuş bende tüm kültürleri gösterecek bişey olsun diye düşünmüştüm bunu görünce çok beğendim kesinlikle deneyeceğim emeğinize sağlık:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle