Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

23 nisan diğer bayramlar ve şenlikler

Tepki Skoru
0
23 nisan başta olmak üzere tüm resmi bayram ve şenliklerden nefret eder hale geldim. Derdim asla bayramlarla değil, yanlış anlaşılmasın. Kutlanma şeklinde... Bayram kutlayacağız diye, çocuklara aylarca dans ettiriyoruz gösteri hazırlıyoruz kılıfıyla resmen eziyet ediyoruz bu mu bayram çocuklarımızı şaklaban etmek yormak üzmek.... Bırakın allah aşkına ben daha bu 23 nisanda çocuklarımın dans etmekten nasıl sıkıldıklarını ne kadar yorulduklarını ve artık ayakta durmaktan bitkin halde yalvarır hallerini görüp hay bennnn diyen bir kaç cümle kurdum yazık yazık birileri ki bu birileri biz oluyoruz buna durrrr demeli.
BAYRAM böyle bayram mı olur böyle kutlamamı olur çocukları hırpalayarak yorarak sırf birileri beğensin diye günlerce aynı şey için çalıştırarak eğlenilir mi neden yahu neden hala böyle bir mantıkla bayram kutluyoruz okul öncesi şenlikleri yapıyoruz
BENCE; BU GÜNLERDE ÇOCUKLAR EĞLENDİRİLMELİ, EĞLENCE MALZEMESİ ARACI YAPILMAMALI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GÖSTERİ KUKLASI DEĞİL:hhf::hhf::hhf:

Tepki Skoru
0
çok haklısınız hocam bi yürüyş için bile bi kaç defa prova yaptrlıyr çocukların bayramında çocuklar palyaco oluyr ve biz büyükleri eğlndiriyrlar...

Tepki Skoru
0
Katılıyorum.Gerçekten yaklaşık 1 aydır aynı hareketleri yap,aynı şarkıyı dinle 3-4 dk.bir gösteri için diğer etkinlerinin zamanlarından çal.Eziyetten başka bir şey değil.Hiç oyun ya da gösteri yapılmasın demiyorum ama bu kadar çocukları yormaya gerek yok.

Tepki Skoru
0
Mesela dini bayramlarda çocuklardan şeker aldığımızı harçlık aldığımızı düşünün ne kadar abes işte şimdi çocuk bayramında çocukları kullanmak aynı şey değil mi evet gösteri yapılsın ama bu gösteriyi çocuklar yapmak zorunda değil çocukları eğlendirecek programlar düzenlenmeli

Tepki Skoru
0
evet çok haklısınız çocuklar için eziyet büyükler için gösteri oluyor bayramla alakası kalmıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle