- Tepki Skoru
- 0
23 nisan başta olmak üzere tüm resmi bayram ve şenliklerden nefret eder hale geldim. Derdim asla bayramlarla değil, yanlış anlaşılmasın. Kutlanma şeklinde... Bayram kutlayacağız diye, çocuklara aylarca dans ettiriyoruz gösteri hazırlıyoruz kılıfıyla resmen eziyet ediyoruz bu mu bayram çocuklarımızı şaklaban etmek yormak üzmek.... Bırakın allah aşkına ben daha bu 23 nisanda çocuklarımın dans etmekten nasıl sıkıldıklarını ne kadar yorulduklarını ve artık ayakta durmaktan bitkin halde yalvarır hallerini görüp hay bennnn diyen bir kaç cümle kurdum yazık yazık birileri ki bu birileri biz oluyoruz buna durrrr demeli.
BAYRAM böyle bayram mı olur böyle kutlamamı olur çocukları hırpalayarak yorarak sırf birileri beğensin diye günlerce aynı şey için çalıştırarak eğlenilir mi neden yahu neden hala böyle bir mantıkla bayram kutluyoruz okul öncesi şenlikleri yapıyoruz
BENCE; BU GÜNLERDE ÇOCUKLAR EĞLENDİRİLMELİ, EĞLENCE MALZEMESİ ARACI YAPILMAMALI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GÖSTERİ KUKLASI DEĞİL:hhf::hhf::hhf:
BAYRAM böyle bayram mı olur böyle kutlamamı olur çocukları hırpalayarak yorarak sırf birileri beğensin diye günlerce aynı şey için çalıştırarak eğlenilir mi neden yahu neden hala böyle bir mantıkla bayram kutluyoruz okul öncesi şenlikleri yapıyoruz
BENCE; BU GÜNLERDE ÇOCUKLAR EĞLENDİRİLMELİ, EĞLENCE MALZEMESİ ARACI YAPILMAMALI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GÖSTERİ KUKLASI DEĞİL:hhf::hhf::hhf: