Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

21. tercih

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 21. tercihi işaretliyor musunuz?puanım 85.
işaretlemeyip açıkta kalmaktan korkuorum.
ama kimileri de 21i işaretlersen tercihlerinin hiç birine gidemeyip farklı bir yere gidersin diyo.bana saçma geldi ama...
aklım çok karışık yaa

Tepki Skoru
0
yok artık o kadarını da yapmazlar herhalde. tercihlerinize yerleşemezseniz başka bir yere gönderirler hocam. puanınız güzel, büyük ihtimalle yerleşirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
tercihlerimi ege ve akdeniz olarak yaptım.ilçe merkezleri ve köyler var hep tercihimde..
hayırlısı diorum artık..

Tepki Skoru
0
öyle birşey olmaz ben tercih dışı isteğim ile uşağa gelmiştim puanım sebebi ile siizn puanda maaşallah ii rahat olun...çünkü istediğiniz bölgelere atananların puanlarını göreceksiniz eğer sizden düşük birini (siz istediğinzi halde) gönderirlerse dava açma hakkınız var o kadar kolay değil bu işler

Tepki Skoru
0
Puanın gayet güzel ki, inşallah tercihlerine yerleşirsin ki hatta bence görevin şimdiden hayırlı olsun:)

Tepki Skoru
0
saolun arkadaşlar desteğiniz için.
peki ben o zaman 21i işaretleyeyim mi:)
yani siz işaretleyecek misiniz?

Tepki Skoru
0
puanınız 85 değilmi seçtiğiniz yerlerden birine kesin atanırsınız bence ama yok boşta kalmak istemiyorum diyorsanız çok küçük bir ihtimalde olsa işaretleyin ama nereye gönderecekleride belli değil gönderecekleri yere gidebilecek misiniz onu düşünün derim benim puanım düşük olduğu halde işaretlemeyeceğim

Tepki Skoru
0
benim puanımda 76 tercih ettiğim yerlerin olmama ihtimali var 21. tercihi işaretlemeye korkuyorum ama acıkta kalmakta istemiyorum 21 işaretleyipte doğu çıkmayan var mı acaba

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence birazda şans benim bi arkadaşım tercihlerinin hepsini doğu illerinden yaptı 21. tercihide tercih dışı atanmak istiyorum diye işaretledi izmir e atandı

Tepki Skoru
0
Benim puanım 74, 21 i de işaretledim. Bakalım sonuç ne olacak, hayırlısı.

Tepki Skoru
0
cookie arkadaşım mersini tercih ettin mi ettinse nereleri ve kaçıncı tercihlere yazdın? ben mersin yazacam da senin puanın benimkinden yüksek en azından benimkiler ölü tercih olmasın.yardımın için şimdiden teşk..

Tepki Skoru
0
benim puanım 82. 21 i işaretlemedim. fakat alta 3 tane sözleşmeli yazdım. en kötü ihtimalle sözleşmelilerin geleceğini düşünüyorum.
bilmediğim bir yere gitmektense kendi tercih ettiğim yere sözleşmeli atanırım diye düşündüm. 85 alan arkaş ın muhtemelen üst sıralardaki tercihleri gelebilir fakat 21 i işaretlemeyi düşünmüyorsa alta sözleşmeli yazıp garantiye almasını tavsiye edebilirim.

Tepki Skoru
0
cookie arkadaşım mersini tercih ettin mi ettinse nereleri ve kaçıncı tercihlere yazdın? ben mersin yazacam da senin puanın benimkinden yüksek en azından benimkiler ölü tercih olmasın.yardımın için şimdiden teşk..

mersin tercih etmedim arkadaşım ben..
genelde ilçe we egenin köylerini yazdım.
bugün onaylattım mebe.
21i de işaretlemedim. hayırlısı artık hepimize..

Tepki Skoru
0
sözleşmeli hiç yazmadım. aslında mantıklıymış sona sözleşmeli yazmak :(
21 ağustos gelsin artık yaaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika