Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

21 puanla rehberlikçiler kadrolu atanıyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Allah için bize öfke püskürten diğer bölümler rehberlikçilerin kaçla kadrolu olarak atandıklarının farkındalarmı acaba. 21 puan ne demek bana bi açıklasınlar. Hemde rehberlik yaaaa. İnsanlara rehber olacak kişiler. Evet sınav iyi bir öğretmenliği ölçmez ama el insaf diyorum.

Tepki Skoru
0
21 puan eh insafffffffff hani okulöncesi çok alıyorlardı........işte

Tepki Skoru
0
arkadaşlar allah için bize öfke püskürten diğer bölümler rehberlikçilerin kaçla kadrolu olarak atandıklarının farkındalarmı acaba. 21 puan ne demek bana bi açıklasınlar. Hemde rehberlik yaaaa. İnsanlara rehber olacak kişiler. Evet sınav iyi bir öğretmenliği ölçmez ama el insaf diyorum.
gÜya okul Öncesİ zorunlu oldu adamlar rehberlİkÇİ atiyorlar....memurlar nette orda burda bİze gerİzekali dİyenler bunlara ne dİyecek Çok merakedİyorum!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
Evet, bize bağırıp çalışanlar 21 puana ne diyecekler bakalım.Sonunda istedikleride oldu.Haziranda 70 oldu taban puan.Ağustosda ne olacak bakalım.Her kafadan bir ses çıkıyor.Sözleşmeli alım ağustosda olacakmış.İnşallah puanlar gene düşük olur.

Tepki Skoru
0
onlara kimse sesini çıkaramadı görmezden geldiler.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
21 puanla atananlardamı varmış hiç sanmıyordum :( kesin olarak bildiğiniz kişiler var mı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle