Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2013-2014 Aylık Planlar-Yeni Müfredata Uygun

Tepki Skoru
1
Daha önce eklediğim plan takımına ait aylık planlar.zip dosya olarak yükleyemedim word formatında olsu.Güle güle kullanın:)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
merhabalar bişey sormak istiyorum sizlere bilen varsa çok sevinirim anaokulunda kadrolu ingilizce öğretmeni çalıştırılabilinir mi 3.sınıfta okuyor.

Tepki Skoru
0
sadece bilişsel gelişim alanı var aylık planlarda ben mi yanlış görüyorum :(

Tepki Skoru
0
hocam anlamadığım şu,1 aylık planda kazanımları yazmışsınız.peki o gün hangi kazanımı seçeceğimi ben belirleyip,ona göre etkinlik mi yapıyorum?peki o gün için aldığım kazanımları nerede belirtiyorum?malum 1 ay için 35 e yakın kazanım var.gün içinde hangilerini aldığım nerede beliritilecek.yeni sistemle ilgili doğru dürüst bilgimiz yok,kafamız karışık.sınıf düzeni herşey değişti.bilgisi olan arkadaşlar bu konuda paylaşımda bulunursa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Tepki Skoru
0
hocam önce bu aylık plandaki kazanımlarınızı ay içinde değişik günlerde uyguluyorsunuz...
günlük akış planları var ya tam günlük yada yarım günlük akış planları yapılıyor ve sonrasında o gün akışına göre istediğiniz etkinliği yaparak kazanımlarınızı uyguluyorsunuz yani
sıralama
önce aylık planlar yapıyorsunuz
sonra bunları her gün için gün akış çizelgeleri yapıyorusnuz bu gün akışlarında bir çok etkinlik olabilir
sonrasında ise uyguladığınız her etkinliğin etkinlik palanlarını yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
şu an zaten bizim itap çıkıyor yeni müfredat uyumlu etkinlik planları olan ve yapım aşamalı resimleri videoları olan bir çalışma çok az kaldı haftaya satışa sunulacak işlerinizi çok kolaylaştıracak
.

Ekli dosyalar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye