Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2011 YGS Başvuru Tarihi

Tepki Skoru
1
2011 YGS Sınavı 27 Mart 2011'de yapılacak. Sınava başvurular 3-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru yerleri olarak aşağıdakiler belirtildi:
ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,
Ortaöğretim Kurumları,
ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Sınav başvuru ücreti 2011 yılı için 35 TL olarak belirlendi. YGS başvuru kılavuzunun ise 1 veya 2 Ocak 2011'de yayımlanması bekleniyor.

Tepki Skoru
0
ben başvurumu yaptım inşallah ilk ve son olur sınava gireceklere (rakiplerime) :congratulationscut4 şimdiden başarılar dilerim=)

Tepki Skoru
1
ben başvurumu yaptım inşallah ilk ve son olur sınava gireceklere (rakiplerime) :congratulationscut4 şimdiden başarılar dilerim=)
İnşaLLah hakkınızda hayırLısı oLur arkadaşLar... EmekLerinizin karşıLığını aLırsınız..
Dua ediyorum hepiniz için kardeşimde sınava girecekte bende heyecanLıyım... :))

Tepki Skoru
1
tamam da eve belge gelmicekmiş doğrumu
2011-YGS SINAVAGİRİŞ BELGESİ:

Bu belgeyi, T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden edininiz. Belgenin üzerinde sınava gireceğiniz merkez, bina, salon bilgileriniz ile fotoğrafınız bulunmaktadır. Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır.
Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir. Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar internetten edinebileceklerdir.

Tepki Skoru
1
2011 YGS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu.

Bildiğiniz gibi bu yıl sınav giriş belgeleri posta yoluyla gelmeyecek sınav yerlerinizi öğrenmek için ösym sitesinde Aday İşlem Bölümünde Kimlik Numaranız ve Şifrenizle giriş yaptıktan sonra listede 2011 ÖSYS bölümüne girip ordan sol tarafta çıkan menüde,

Sınava Giriş Bilgilerim' e girerek ordan öğrenebilirsiniz.

NOT : O BELGEYİ YAZDIRIN SINAV GÜNÜNDE SİZDEN İSTENİLECEKTİR.

https://ais.osym.gov.tr

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.