Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2011 Oluşum Yıllık_Günlük Planlar

Tepki Skoru
0
çok teşkkrlr öğretmenm paylşmnz içn,günlk planlrnı bulmştm ama yıllk planlra ulaşamamştm...rica etsm bunlra nasl ulştğnzı ve bizmde nasl ulaşabileceğmzi söylrmsnz..tekrar ve tekrar teşkkrlr paylaşmnz için ((:)
Ben bu yayının setini almıştım o nedenle planını da aldım hocam...

Tepki Skoru
1
Elif öğretmenim bizde kitap aldığımız kişiden alıyoruz oluşum yayınları planını.Ayrıca oluşum yayıncılıktan birer kitap(her çocuk için 1)aldığımız halde ücretsiz aldık planları.Ancak bir önceki yıldaki sanat etkinlikleri daha uygulanabilir ve açıklayıcıydı sanki.Ben bu sene aldığım günlük planlardaki sanat etkinliklerini pek açıklayıcı bulmadım.Karton öğrencilere dağıtılır kuş resmi kesilir falan diye ifadeler var.Önceden öğretmenin kuş resimleri çizdiği renkli kartonlar öğrencilere dağıtılır diye bir ifade bekliyorum ben açıkçası.En azından bize üniversitedeki öğretmenlerimiz çok açıklayıcı yazmamız gerektiğini söylüyorlardı sürekli.Ben mi fazla ayrıntıcıyım acaba:)))Çok mu şey istiyorum:)))

Tepki Skoru
0
Evet üniversitede planları oldukça ayrıntılı gördük... Hele eski planlar çooook daha ayrıntılı oluyordu. Her öğretim basamağı açıkça yazılır, etkinlikler basamaklandırılarak aşama aşama yazılırdı. Ben anlaşılacak biçimde olsun öz olsun düşüncesindeyim. Oluşumun planlarının güzel yanı şudur: Köy okulundaki öğretmen de planı uygulayabilir; Merkezdeki öğretmen de ... Plana uygun eğitim setini alıp kullanan öğretmen de uygulayabilir; eğitim setini alamayan öğretmen de uygulayabilir...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle