Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2011 Ağustos Atama sonuçlarımızı Paylasalim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ek alım büyük ihtimalle olacak..okul öncesi öğretmenliği bölümü bence düğer bölümlere göre çok daha şanslı..benim kuzenim ilköğretim matematik öğretmeni siirt şirvan a atandı..puanı 90.50...okul öncesi ise 67 de kapattı..haziran alımında puanlar çok düşüktü ve de..sözün özü yine de şanslıyız..tek kötü tarafı şu sertifika olayı..onu da çözebilirsek..son 10 yılın en ballı bölümü olucaz:))bu da benim bakış açımdır..

Tepki Skoru
0
67.855'le Şırnak/Cizre/Sevgi Yuvası Anaokulu'na atandım. arkadaşlar tercihleri çok iyi yaparsanız puanınızın önemi var ama ince düsünmek gerekir. benim 2. tercihimdi. 1. tercihim yine Şırnak Cizreydı. dıger tercıhlerım ınanın daha vahım yerler olmasına rahmen yuksek puanla kapatılmıs hakkarının en ucra kosesıne 26 dan arkadasım gitti hep yuksek puanlı okulları yazmıstı. AMA ŞUBATTA ATAMA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. şuanda meclisin gündeminde zaten. ek bir atamada olabılır. Ben hala şaşırıyorum hayal gibi :) 67 puanla 2. tercih. ben 26 ya kaldıgımı dusunurken bı mucıze sankı :))

Tepki Skoru
0
hakkarıye gıden arkadas 78 puan almıs bu arada onu solemeyı unuttum demek ıstedıgım sey bıraz gercekcı olmak lazım daha ıyısı olabılırdı o puana.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Atanan arkada$lari tebrik ediyorum. Bayram sonrasi forumumuz yine cıvıl cıvıl olacak buna emİn olabilirsiniz ;)

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar birden ne oldu bizim bölüme 1 yıl önce 50 ile merkeze atananlar varken şimdi 73 gibi yüksek bir puanla doğuya gidiyor insanlar. hani ihtiyaç vardı madem ihtiyaç var puanlar neden bukadar yükseldi birden. neden bu kadar az kişi alınıyor. bence ihtiyaç falan kalmadı bizim bölümde.

Tepki Skoru
0
ya acaba çermik Zübeyde Hanım anaokuluna kim atandı bir bilen var mı arkadaslar sadece diyarbakır çermik de olabılır bırı cevap yazarsa çok sevnırım tesekkurler

Tepki Skoru
0
Bende Asker öğretmenolarak Şanlıurfa Siverek'e bağlı Karakeçi İlköğretim okuluna Atandım... Atanan tüm meslektaşilarımıza Hayırlı olsun. İnşallah Atanamayan kardeşlerimizde bir an evvwel atanır ve bu çilede sona erer....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Özal hocam hayirli olsun. Simdiden hayirlı teskereler. Bizleri unutmayn ;) çarşı izinlerinizde bekleriz artk ;)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Esracım seni de tebrk ederim çok sevindim darısı ay$enin basına diyelim
.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim :)) amin inş ayşeye çok güveniyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV