Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 KPSS'ye Girecek Okulöncesi Öğretmenleri

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,

2009 yılında okulöncesi öğretmen alımı çok oldu.Sözleşmeli 40 taban puana indi.Ben geçen sene çok alım olduğunu bilmediğim için sınava girmedim çok büyük bir hata yaparak..:(( Bu yüzden moralim çok bozuk.Her kafadan bir ses çıkıyor.Neye inanacağımıza şaşıyoruz artık:(( Bu sene dershaneye yazıldım,sıkı çalışıyorum.Size sorum bu senede okulöncesi öğretmen alımı çok olacakmı,taban puan gene düşük olacakmı??Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
bende seneye girecek magdurlardanım arkadaşım inşl seneyede bu kadar düşerde atanmayan kimse kalmaz ama duyumlarıma göre en azami 60 olur olur bu kadar düşmez diyorlar

Tepki Skoru
0
Alım çok olacak diyor bir arkadaşım ama dediğin gibi çok düşmez sanırım.Birde ağustosda atama olalcak sadece,sözleşmeli almayacaklar ozaman herhalde..Off hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar..Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz..

Tepki Skoru
0
bence alımlar çok olacak ben batmandayım ve burda bir çok anaokulu açıldı alımlar olacak ama siz yinede puanınızı yüksek tutmaya çalışın en azından güzel bir yere çıkması için....hakkımızda hayırlısı olur inş

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,

2009 yılında okulöncesi öğretmen alımı çok oldu.Sözleşmeli 40 taban puana indi.Ben geçen sene çok alım olduğunu bilmediğim için sınava girmedim çok büyük bir hata yaparak..:(( Bu yüzden moralim çok bozuk.Her kafadan bir ses çıkıyor.Neye inanacağımıza şaşıyoruz artık:(( Bu sene dershaneye yazıldım,sıkı çalışıyorum.Size sorum bu senede okulöncesi öğretmen alımı çok olacakmı,taban puan gene düşük olacakmı??Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Teşekkür ederim.
Benim şahsi görüşüm 2010 da 40 bin öğretmenin en az 8bini oöö.Ortalama bi şey demek gerekirse 12bin alırlar.her yerde hala kıyamet gibi açık var.Toplam aldıkları 16bin sayı asıl ihtiyacın ancak yarısı(o kadar bile değil)Moralinizi çok bozmayın herşey olacağına varıyor.
ben aöf 2004 mezunuyum.2001de aöfye kayıt yaptırdığımda bize verilen fasikülde(üni. verdi).mevcut oöö açığı 35bin yazıyordu.

Tepki Skoru
0
İnşallah Nurgül hanım biraz da olsa rahatlattınız beni sağolun..Geçen sene hiç haberim olmadı bu kadar çok kişi alınacağından.Giren arkadaşlarımda söylemedi.
Puan kaç olur acaba bu sene?2009 da 70-76-80 kadrolu idi.Sözleşmeli 40 oldu.Bu sene sözleşmeli almayacaklarsa,kadrolu puanı yüksek olur herhalde dimi??

Tepki Skoru
0
İnşallah Nurgül hanım biraz da olsa rahatlattınız beni sağolun..Geçen sene hiç haberim olmadı bu kadar çok kişi alınacağından.Giren arkadaşlarımda söylemedi.
Puan kaç olur acaba bu sene?2009 da 70-76-80 kadrolu idi.Sözleşmeli 40 oldu.Bu sene sözleşmeli almayacaklarsa,kadrolu puanı yüksek olur herhalde dimi??
tabanı 40 dediler ama 47.800 gibi kaldı sözleşmeli,kadroluda 70 değil 72 de kaldı

Tepki Skoru
0
bzm hocalarda alım cok olacak yne meraklanmayın dıolar.belkı 40 olmaz ama 5o falan olur dıolar ama alım olacak yenı ıller gelıo bu seneden fazla kımse kalmadı bıde 5 yaslar var.bu snee onlar tam zotunlu olmadı seneye 5-6 yas zorunlu olabılır.bıde buyuk ıller gelıo.hala cok açık var.biz puanımızı yuksek tutalımıı bıyere atanmak ıcın arkadslar

Tepki Skoru
0
hocam ben sözleşmeli atandım 67 puanla ilk atamada geldim sonra herkes memleketine atandı amacım yüksek puan alıp daha iyi bir yere atanmak inşallah nasip olur

Tepki Skoru
0
hocam ben sözleşmeli atandım 67 puanla ilk atamada geldim sonra herkes memleketine atandı amacım yüksek puan alıp daha iyi bir yere atanmak inşallah nasip olur
Ben de 66 puanla son atamada Atdın'a atandım.Büt yüzünden ya da sayesinde..Benimle aynı puan alan arkadaşım Van'a atandı..Arkadaşıma 21'i işaretlememesi konusunda çok ısrar ettim.Ama o da eşinin kurbanı oldu:( Şimdi iki çocuğunu Aydın'da bırakarak Van'da görev yapıyor.
Yani söylemek istediğim herşey sizin elinizdeydi..Bir sonraki alım ne de olsa olacaktı..O yüzden lütfen sonraki atananlar düşük puanla evlerinin önüne atandı demeyin..Sonraki atananlar her zaman daha düşük puanla atanırlar..Yine de herkese hayırlı olsun..

Tepki Skoru
0
İnşallah arkadaşım,dediğin gibi olur.Ama 50 sözleşmeli olur herhalde.Tabi sözleşmeli alırlarsa.Puanı yüksek tutmak en önemlisi tabiki..İnşallah herkesin gönlüne göre sonuçlanır kpss..

Tepki Skoru
0
Elanaz hocam, netlerini söyleyebilirmisin sakıncası yoksa.67 puanla kaç net çıkarabildiniz gk , gy ve eğitim bilimlerinden??Benim matematiğim zayıf,mat.yapmadan fulla yakın çıkarmaya çalışıcamda..Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
ne yani arakadaşlar bundan sonra sözleşmeli alınmayacakmı .satj hocam dediki puanlar çok yükselir böyle kalma zdedi

Tepki Skoru
0
bende 3 yıldır sözleşmeli çalışıyorum vanda. Ailem batıda kadroya geçmeden buradan gitme şansım yok buradan gitmek için sınava gireceğim. yoksa bizim gibi sözleşmelileri kadroya geçireceklerini sanmıyorum. Geçen yıl kadar çok öğretmen alınacağını sanmıyorum alınsa bile herkes sınava sıkı bir şekilde hazırlanacaktır. 75 in altına kadro düşmez diye tahmin ediyorum ama yinede nolacağı belli olmaz. herkese şimdiden başarılar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence sözleşmeli için 60 gözden çıkarın

Tepki Skoru
0
benim duydugum kadarıyla belirli illerde anaokulu mecburi olduğu hale getirildi ve meb den yapılan acıklamada bu sayı artırıldı, önce 16 il idi şimdi bu sayı daha fazla. bu da öğretmen alımını artıracaktır. gecen sene 40 düştü, bu sene ise tabanın 60 olacagını düşünüyoum ve alım sda inşallah fazla olacakk...

Tepki Skoru
0
Geçen sene sınava girmediğim için moralim çok bozuk.Geçen sene girseydim şimdi belkide atanmış olurdum.Bu sene ne olacağı belli değil.Umarım yine puan düşük, alım çok olur.Hepimiz adına dua ediyorum.Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle