Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kpss ye girecekler çalışma planlarımızı paylaşalım

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar
2010 kpss ye ilk defa girecekler ve şimdiye kadar hiç çalışmamış olanlara nasıl bir yol önerirsiniz.hangi dersten başlanmalı hangi dersler sona burakılmalıdır.konu tekrarına mı önem verilmeli yoksa cook soru mu çözmeli?o kadar konuyu nasıl aklımızda tutacağız...birisini çalışırken diğer calıştığımız konuyu unutmuş oluyoruz,ne yapacağız...hangi çalışma teknikleri daha yararlı sizce
su an 4. sınıf a gecen arkadaşlar çalışmaya başladınız mı hiç,ben hiiç başlamadım da...

Tepki Skoru
0
oooo çok panik gördüm sizi :)
bence işe panik yapmayarak başlayın.halledilmeyecek bi sınav değil.ben bu yıl ilk defa girdim sınava.hep konu çalışıyordum ama bi diğerini çalışırken unutuyordum diğerlerini.Sonra aldım soruları elime yanıma da aynı dersle ilgili bi kitap.soru çözüp unuttuğum yerlere de o anda açıp kitaptan baktım.Kesinlikle konu çalışmakla olmuyo hele ki ezberiniz yoksa.Bana sorarsanız bol soru ama doğru kaynaklardan.Saçma sapan soruları olan bi sürü kaynak var.hiçbir şekilde ezber yapmayın eğitim bilimlerinde özellikle kendi örneklerinizi oluşturun bağlantılar kurun.tarihte falan da ufak notlar alın önce bi konu anlatımını bitirin sonra yine soru çözün.açıkçası sınav hiçbir zaman deneme sınavları ve soru bankalarındaki sorular gibi olmuyo. son iki yıldır çok farklı sorular geliyo ama emin olun yapılmayacak kadar değil. sadece sınavda panik yapmayın şoka girmeyin.sakin sakin zaten çalıştığınız yerlerden geliyo sadece şaşırtmaya çalışıyorlar.onu da ancak panik yapmayarak çözüyorsunuz :))inşallah hakkınızda hayırlısı olur. kabul ederseniz bi tavsiye bu yaz döneminde yavaş yavaş kitaplara bi göz gezdirin derim en azından ön bilgi olur ne yapacağınızı neyle karşılaşacağınızı bilirsiniz.

Tepki Skoru
0
yazınızı okuyunca biraz daha rahatladım,saolun.çalışmakta geç mi kaldım acaba diye kaygılanıyordum bir de ezberim olmayınca...sanırım çalışılınca yapılacak birşey inşalhh...birkaç yıldır forumlarda gezip cook çalışıp sınavı iyi geçmeyen arkadaşların yazısını okuyunca cook panik oluyordum,çalışınca olmuyorsa nasıl olur diye...
tavsiyelerinz için cook tesekkür ederim....hoşcakalın

Tepki Skoru
0
önemli değil.Çok aşırı çalıştığımı söyleyemem ama denemelerde 110 eğitim 100 110 gk gy altına düşmüyodum. sınavda yapmayın dediğim o paniği yaşadım ve 86 gk gy 100 eğitim yapabildim.Ama emin olun anlayarak çalıştıktan sonra yani ezber yapmadıktan sonra çözülmeyecek bir problem değil.siz de hoşçakalın

Tepki Skoru
0
çayımın şekeri hocam bu yıl ilk defa girmenize rağmen netleriniz süperrr.en az 90 gelir bu da derece demek:) ilk 20 ye rahat girersiniz bravo diyorum...sizden cook daha fazla taktikler bekleriz:)
tarih ve vatandaşlığı nasıl hallettinz.en cok tarihten korkuyorum.çünkü tarihim çok kötü maalesef..sağlıcakla kalın....

Tepki Skoru
0
merhaba ben de bu yıl kpss ye ilk defa girenlerdenim gerçekten inanılmaz kaliteli çalıştım ama çok parçalandım aöf 4, sınıf öğrencisiydim 11 dersim vardı 2 uygulama dosyası hazırladım alese hazırlandım ve hiç daha önce alt yapım yokken kendimi sınamak için bile kpss ye girmemişken bir dershaneye de giderek hazırlandım ama sonuçlar açıklanmadığı için bilemiyorum ne gelir aöf den büte kalmadan mezun oldum uygulama dosyalarım 81 ve 90 alesten 73,800 aldım kpss ise 76 gkgy net 87 de eğitim netim var ne gelir sonuç bilmiyorum ama en azaından vijdanım rahat çünki çok çalıştım.artı evliyim ve birisi 13 birisi 3 iki çocuk annesiyim .. azimli olmak ve sonucu hedeflemek önemli diyorum... hepinize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
bravoo diyorum başka birşey demiyorum.sizin yaptığınızı herkes yapamaz.yaklaşık 78 puan alırsınız onunlada kadrolu rahat atanırsınız.şimdiden hayırlı olsun.....emeğinizin karşılığını alacaksınız umarım.saygılar....

Tepki Skoru
0
Tesekkür ederim am büyük ihtimalle bana o kadar puan gelmez çünkü yapanlar iyi yapmış her ne kadar yapamayan olsada.Hesaplamalara göre 80- 85 arası birşey gelecek.Ben vatandaşlığa son 1 ay baktım son bir ay derkende ilk önce okudum çünkü ne yapsam unutuluyo yine dediğim gibi bol tekrar yaptım ve soru çözdüm.Tarihte dediğim gibi ilk önce bi kere çalışın ufak notlar çıkarın sonra varsa kavram haritaları görebileceğiniz bir yere asın tarihte bağlantı kurmak çok önemli olayları bağlantı kurarark kavrayın.sonra soru çözün yanlış çok çıkıyo umursamayın bilmediğiniz yere bakın hemen hocamızın tavsiyesi son 4 - 5 ayda 15 günde bir tutturduğu notları okutturuyodu : )) umarım faydalı olur tarihte ezberlemeye gelmiyor bütün dersler gibi.Soru çözdükçe hız kazandığınızı göreceksiniz ben tarih çalışmayı hiç sevmezdim ama zevkli olduğunu göreceksiniz.Vatandaşlık da aynı şekilde soru çözmek çok zevkli.Kolay gelsin size şimdiden başarılar diliyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur.Dediğim gibi kitaplara bir göz gezdirin neyle karşılaşacağınız hakkında bilginiz olsun. Okusanız bile faydası olur.

Tepki Skoru
0
benm tarihim sıfırdır maalesef ve ünideki tarih dersine çalışmaya başlayınca calışamıyordum,cok cabuk dikkatım dağılıyorduki kpss de ki tarih cook daha kapsamlı.ondan korkuyordum.umarım dediğiniz gibi çalışmaya başlayınca güzel gelir herşey...
yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim...sağlıcakla kalın..

Tepki Skoru
0
Hocam, önereceğiniz kitaplar var mı, onu öğrenmek istiyorum.
Ayrıca umarım herkese hayırlı olur bu sınav sonuçları..

Tepki Skoru
0
evinizin aydınlık aydınlık odasını ders çalışma için hazırlayınız. sade dikkatinizi dağıtmayacak bir ortam olursa iyi olur.kalemleriniz(çokca ve renk renk, bir kalemlikte masa üzerine yerleştiriniz) kitaplar bu senenin yayınları olursa iyi olur. her geçen sene daha iyi hazırlanıyor.bol bol soru çözmekte fayda var. dersaneye gidiyorsanız, günü gününe verilen dersler tekrar edilip sorular cevaplayınız. ertelemeden yapınız. ertesi dersede hazırlıklı gidiniz. bir kerede okursanız yeterli olacak, yeterki o günkü dersten haberdar olunuz. soracağınız sorulara da hazırlıklı olursunuz. ders verilip eve gelip tekrar ederken ya da soru cevaplarken takılmazsınız. çünkü; bir soruya cevap bulamayınca, diğer konularıda anlamamızı etkiliyor, kartopu yumağı gibi büyüyor, dersten verim alınamıyor.ALLAH HAYIRLI BAŞARILAR NASİP EDER İNŞALLAH!!!

Tepki Skoru
0
ben dershaneye gittim. ilk dönem şubat ayına kadar tüm konuları bitirdim.ilk dönem bence mutlaka bitmeli ki ikinci dönem sorularla eksikleri görelim. ben ikinci dönemde sıkıntı olan derslerimde (tarih,anayasa,program gel, ölçme değerlendirmeyi)2-3 kez tekrarladım. tarihten çok soru çözmek gerekiyor. Matematiği sorarsanız dershanede dinlediğim ve denemelerde çözdüğüm kadar biliyordum.(evde ona vakit harcamak istemedim sonuçta yine olan kadar yapabiliyodum)bu sınavda 10 tane yaptım 9u doğruydu. 25 dakikam kalmıştı malüm matematikte kötü ama memnunum. bana yetti. zaten taş çatlasa yapabileceğim 18-20 falan.

yani kısacası sıkı bir çalışma ve tekrar istiyor.Artık millet çıldırmış gibi ders çalışıyor(dershaneye gidince onları görünce daha istekli oluyorsunuz)Allah hepinizin yardımcısı olsun. inş. emek veren herkes atanır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle