Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 Kpss Soru Yorum ve Cevapları

Tepki Skoru
0
soruları çalmamışlar uyanıklar sistem kurup mini kamarayla soruları bina önnünde beleyen arkadaşlarına göndermişler onlarda cavaplarını gönderirken yakalanmışlar
ALLAHIN adaleti ABBAS GÜÇLÜNÜN sayfasında var haber ama buraya eklemeyi yapamadım face ekledim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
zayix arkadaşlar kesin demedi zaten bencede hizmet içi değil.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bi ölçme sorusu vardı. maddenin güçlüğü ile ilgili bir tablo verilmiş. 3 soru vardı tablo ile ilgili. ben 3 nün de cevabını 4 yani D şıkkı yaptım. bu sorular hakkında bi fikri olan varmı??

Tepki Skoru
0
yaaa bide mattan çarpma işlem li bi soru vardı onu yaptım doğru bide yaş problemi vardı en kolay o da 2 olması gerek ben öyle yaptım yani :)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
mat den 2 boşum var yanlış olmaması lazım gerisi

Tepki Skoru
0
nası yanı bence kolay değildi
GÜDÜLENMEYI UNUTMA NEYYA bıde erekek kız boy garfığı vardı data da cvp larda e şııkı dıyo hepsının boyları kıalıyo mu yanıı...

Tepki Skoru
0
evet data yayınlaırnın cvp anahtadında öyle yazıyo 4-4 d-d mışş.tebrıkler..

Tepki Skoru
0
5 er sorudan oluşan 5 test yapılmış.
tabloda testler numaralandırılmış ve her testteki maddeler (sorular) numaralandırılmış. ve maddelerin güçlük dereceleri verilmiş.
soru: 3. testte en zor madde hangisidir? şıklar a)1 b)2 c)3 d)4 e)5 ben 4 dedim çünkü 0,2 idi değer ve diğerlerinin arasında en küçük buydu.
soru: en kolay test hangisidir? şıklar yine 1,2,3,4,5 ben 4 dedim cünkü en yüksek değerler 4. testte idi.
soru: 4. testte ayır ediciliği en yüksek olan madde hangisidir? ben yine 4 dedim çünkü en düşük madde buydu. en zor olan ayırt ediciliği en düşüktür.

ama bu sınavda sanırım alt alta 3 sorunun doğru cevabı d şıkkı ve cevap 4 olması beni şüphelendirdi!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle