Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 Kpss Soru Yorum ve Cevapları

Tepki Skoru
0
grafik sorusu vardı mattan 2 tane yaptım birini c ) işaretledim diğerini 50 bilmem doğrumu tahminle işaretledim

Tepki Skoru
0
genel yetenek ve genel kültür kolaydı ama eğitim zordu hiç çalışmadan girince zorlanıyor insan

Tepki Skoru
0
bana da kolay geldi sabahli sınav ama eğitim bilimlerinde çeldiriciler vardı hakkımızda hayırlısı artık seçim yaklaştıya kolay sormuşlar soruları sbs lys yide kolaymış diye duydum.1ay sonra açıklanır değilmi sonuçlar arkadaşlar

Tepki Skoru
0
matamatikten ne yaptınız
matematikten 7boş bıraktım türkçeden 1 tane yaptıklarım doğrudur diye umut ediyorum. genel kültüre zamanım kalmadı zaten sadece inkilapları çalışmıştım 21 soru yaptım toplam. eğitim hakkında hiçbir fikrim yok birkkaç soruda hiç görmediğim terimler vardı , hayırlısı bakalım. sorular ösymde ne zaman verilir fikri olan varmı

Tepki Skoru
0
genel yetenek cok kolaydı genel kulturden anayasada ve tarıhte zorlandıklarım oldu.eğitim bilimlerinden 2 tane boş var kolay geldı bana ama sonuc gelmeden bılemıyoruz tabı...

Tepki Skoru
0
eğitim bilimleri bencede çok zordu inşallah hayırlısı olur

yay

Tepki Skoru
0
eğitim bilimleri çoook zordu ama genel kültür genel yetenek iyiydi

Tepki Skoru
0
sanayisiturizmi,okullaşma oranı en gelişmiş bölgenin cevabı marmaramıydı?ben ege bölgesi yaptım.offffffffff yha

Tepki Skoru
0
ben de yirmi iki mat.yaptım ama tarih vatandaşlık vasat..

Tepki Skoru
0
yarın verirlermi soruları cevapları gazetede ya da nette falan ,unutmadan kontrol etsek iyi olurdu..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gazetelere pazartesi günü verilecekmiş... ben de 26 mat yaptım çok kolaydı.. türkçe de kolaydı ama tarih yerlerde süründü; bilebildiğim 9-10 soruyu yaptım sadece... coğrafya idare eder.. anayasa "0" ............ eğitim bilimlerinde ikilemli sorular vardı yabancı terimler vardı biraz kafa yordu ama onda da aşağı yukarı iyi sayılır.... inşallah sonuçlarımız olabildiğinin en iyisi olur.. herkese geçmiş olsun... allah atanmak nasip etsin...

Tepki Skoru
0
zayix1 teşekkür,evt bakalım bi an önce gazetelere,çok kötü değil çok da parlak değil bakcaz artık..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Aklınızdaki soruları buı başlık altından paylaşalım arkadaşlar çok konu açılıyor dağılıyor.

Tepki Skoru
0
sınavdan çıkınca savaştan çıkmış gibi oluyorum:)) halen kendime gelemedim ya çok stresli inşallah son girişim olur bu 2 oluyr ... sizin nasıl geçti arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Aklınızdaki soruları buı başlık altından paylaşalım arkadaşlar çok konu açılıyor dağılıyor.
hocam sınavda bir soru aslında basiti ama kafam karıştı egitim bilimlerinde çocugun herhangi bir sebepte 18 yaşına kadar verilmesi velayet degilmiydi? arkadaşlar vesayet diyor?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle