Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kpss de lise mezunu atamaları nasıl olcak ???

Tepki Skoru
0
Ben şuanda meslek lisesi çocuk gelişimi son sınıf öğrencisiyim.. Bu sene ygs ye gircem 4 yıllık açık öğretim okul öncesi tercih edicem aynı zamanda kpss sınawınada girmeyi düşünüorum.... Diyelim ki girdim we kazandım ne olarak atanıcam (açıktan üniwersite okuyo konumundayken).. Anaokulunda sözleşmeli öğretmen olarak çalışabilme olasılığım war mı??

Tepki Skoru
0
bildiğim kadarı ile okurken atama yapmıyorlar oda bu sene çıktı bu seneye kadar vardı ama a.ö.f de 2 den 3 e geçtiğin zaman a.ö.f den bir belge alırsan o zaman önlisans olarak gözüküyormuş ücretli olarak çalısılıyormuş tabiki kaydın silinmiyor kalan 2 seneyide öyle bitirebiliyorsun ama öncelikle ücretli calışabilmen için ilk 2 seneyi bitirmen gerek

Tepki Skoru
0
Ben şuanda meslek lisesi çocuk gelişimi son sınıf öğrencisiyim.. Bu sene ygs ye gircem 4 yıllık açık öğretim okul öncesi tercih edicem aynı zamanda kpss sınawınada girmeyi düşünüorum.... Diyelim ki girdim we kazandım ne olarak atanıcam (açıktan üniwersite okuyo konumundayken).. Anaokulunda sözleşmeli öğretmen olarak çalışabilme olasılığım war mı??
hayır yok... kpss puanın geçerli olmuo ara sınıftayken girildiği zaman. Ya da şöyle diyeyim, mezun olmadan kadrolu ya da sözleşmeli olarak atanma gibi bir durum söz konusu değil..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle