Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 Ağustos'da Atananlar 15 Eylül'de Göreve Başlayacak

Tepki Skoru
0
meb her ne kadar atamaları ağustos ayı içinde tamamlayacağını söylese de,yaptığı planda hep belirlediği son tarihi yakalayabiliyor.Ağustos ataması için 2 ağustos-15 eylül tarihi demiş...kum tanesi hocam katılıyorum size ağustos ayının sonunda ancak yayınlanır kılavuz.Atama da,15 eylül olur.Yani bu sene atanan evli öğretmenler atandıkları yerde en az 1,5 yıl kalmayı göze almaları gerekir.Hayırlısı olsun da,varsın 1-2 hafta geç olsun...zaten beklemekten başka yapacak hiç bir şey yok...

Tepki Skoru
0
15 eylüle kadar atamaların yapılması sonuçların duyurulması vs. diye belirtilmiş ama göreve başlama tarihi olarak belirtilmemiş. 15 eylülden sonra da olabilir göreve başlama tarihi

Tepki Skoru
0
tarih yayınlanmış ama daha sınav açıklanmadıki bu takvim yalan olur gibi geliyor bana meb bu :) :) bende 9 temmuzda atandım eğer burda yazdığı gibi 15 eylülde göreve başlarsak 1 sene sonra eş durumu imkansız olur benim için:(:(:(:(

Tepki Skoru
0
nereden geldi yazıı ben personel meb.e baktım bulamadım bir türlü ya :)
eğer bu atama takvimi böyleyse sözleşmeli alımda eylülde olmaz biraz daha ileri bir tarihe sarkar galiba

Tepki Skoru
0
evet hocam nereden ulaştınız bu bilgiye bende baktım meb e bulamadım doğru olmasın bu yazı :(:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben baktım buna 2009 2010 diyor yani geçtiğimiz seneninki ki geçen sene 16sında atadılar bizi..

Tepki Skoru
0
bencdede yanlış bu 15 eylül çarşamba gününe denk geliyor benim bilgiğim kadarıyla okul 13 eylülde açılıyor okulöncesi için

Tepki Skoru
0
kızlaar geçtiğimz senenin olmuş olsa 2010 kpss sonuçlarının alınması diyor ilk satırda dikkat ederseniz.
geçen sene 2010 kpss sonuçlarını nasıl alacaklar kii :D
emde araştırdım bende 2010-2011 meb. atama takvimi diye kum tanesi arkadaşımızın gönderdiği çalışma takvimi çıkıyor. hatta tüm yılda yapacakları çalışmaların takvimi çıkıyor yani arkadaşımızın gönderdiği biligiler geçen yıla ait değil 2010-2011 yıılına ait.
yani geçtiğimiz senenin değil :(

Tepki Skoru
0
ama mebden birileri geçen abbas güçlüyle ropörtajında bu ay sonuna kadar atama olacak sonra eylülde de ek atamalar olacak demişti neye inanacaz acep ? :S

Tepki Skoru
0
belki orada 15 eylül tarihi hem kadrolu hem sözleşmeli atama tarihidir. 15 eylüle kadar tüm atamaları bitireceklerdir belki de..
valla mev.e akıl sır ermediği için daha fazla yorum getiremiyorum :DDD

Tepki Skoru
0
inş abbas güçlünün ropörtajı gibi olur eylül öncesi atanırız inş atanırsak tabi :S

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle