Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 nısan ayında usta ogretıcılere kadro acılacak dogru mu ?

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ben usta ogretıcı olarak calısıyorm bı kac kısıden bızım konumumuzdakılere kadro acılacak seklınde duyumlar aldım acaba dogrulugu var mı ne yapmamız gerekıyor eger bu dogruysa
bılgılerınız ıcın sımdıden tesekkurler

Tepki Skoru
1
bu konuda bir milletvekilinin bakan Hüseyin Çeklik'e verdiği soru önergesinde usta öğreticilerin kadroya alınıp alınmayacağına dair bir çalışma olup olmadığı sorusuna bakan hüseyün çelik'in verdiği cevap şu şekildedir....
bu konuda yani usta öğreticilerin kadroya alınma konusunda herhangi bir çalışma bulunmamaktadır...denilmiştir...öyle bir çalışma içerisinded e bulunmadıklarını ifade etmiştir sayın bakanımız....

Tepki Skoru
0
cok tsk ederım yanı ıs unw ye kalıyor her bakımdann

Tepki Skoru
0
almasınlar zaten ya arkadaşlar hatta bizi atsınlar sonra da açık artacak dolayısıyla taban puan düşecekve kadrolu olarak atanıırız..düşünsenize _ne iş yapıyorsunuz? _karpuzcuyum der gibi kadrosuz usta öğreticiyim diyoruz öğretmen dililiz yani öğreticiyiz..öyle ve ya böyle canla başla çalışıyoruz hepimiz karın tokluğuna..bence asıl hakkımız olanı versinler

Tepki Skoru
1
bazen usta öğretici arkadaşların bazılarının çok iyi çalıştıklarına şahit oluyor ve görüyorum...şuanda öyl kardo felan durumu gözükmüyor ama belki ilerde olabilir...ama zor yani şimdilik öyle bir şey yok...

Tepki Skoru
0
usta öğreticilere kadro verilmez arkadaşlar,o zaman her branştaki ücretli çalışan arkadaşlarda ister onlarında hakkı deilmi? o zaman kpss ne işe yarayacak. Diyelimki usta öğreticilere kadro vercekler kusura bakmasınlar ama bir yıl çalışmış kml arkadaşta umutlanmasın.Ben lisans mezunuyum 8 yıldır çalışıyorum.Bırakında bu hak benim gibi çalışanların olsun...

Tepki Skoru
1
zaten şimdilik öyle bir şey gözükmüyor....bakanda açıkladı zaten kadro düşüncemiz yok diye..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar neden usta öğretiçi olarak çalışıyosunuz devlet daha fazla maaş vermesin diye kadroluya verdiğinin yarısını veriyo.maliye bakanlığının bütcesi buna yetiyormuş bu kriz ortamında bide daha okul açmayı düşünürken üstüne üslük halk eğitimlerde eğitim vererek bakıcı anne eğitip onlara iş imkanı sağlamayı düşünürken kadro hayal olur.senelerce okuyup daha atanmayanlarıda göz ardı etmemek gerekir .usta öğretiçi olarak çalışabildiğiniz için şükür etmeniz gerekir .özel kurumlar 7 -24 çalıştırıyor nerdeyse

hfz

Tepki Skoru
0
özel kurumlar kendi çıkarlarını düşünüyor.öğretmenlerine sigorta yapmaktan bile kaçıyorlar arada kontrol edilmeseler hiç yapmıyacaklar.maaşlar komik.çalışma saatleri uzun ve istekleri hiç bitmiyor ama devlet okul açtıkça maaşlar yüksemeye başlıyor çünkü elerinde iyi öğretmen kalmayaçağı korkusu oluşuyor. umarım herkez emeğinin karşılığını alır

Tepki Skoru
0
arkadaşlar usta öğreticilik iptal edildi şeklinde bir açıklama okudum lise mezunları için geçerli.fakat üniversite mezunu olupta çalışanlar ne olacak bilginiz var mı?umarım taban puan düşer ve bize ayrılan kadro fazlalaşır.çalıştığım okulu 23 nisan dan sonra bırakacağımı söyledim ama müdürüm bir daha çalışamazsın dedi doğruluk payı nedir bilen var mı?iş ve kpss aynı anda yürümüyor

Tepki Skoru
0
Slm hocam bence müdürünüz sizi elin den kaçırmamak ve kendisi bocalamamak için tekrar görev alamazsınız demiştir.Yani kendince müdürde haklı çünkü yeni öğretmen atanması bir mesele çocukların yeni öğretmene alışması bir mesele,dolayısıyla da sizi bu şekilde caydırmaya çalışmıştır.Tabiki gelecek yıl farklı yerde görev alırsınız.Nice arkadaşımız mayıs gibi bırakıp tekrar görev aldılar.

Tepki Skoru
0
sağolun hocam teşekkürler bırakmak da istemiyorum ama bu sene kadrolu atanmak istiyorum 500 ytl ye çalışmak istemiyorum.hem evliyim hem çocuğum var hem çelışıyorum hem de dershaneye gidiyorum hepsinin üstesinden gelemiyorum.ben gidersem okuldan velilerin bi çoğu çocuklarını alacak müdür bunun farkında bu durumda ne yapmalıyım karar veremiyorum

Tepki Skoru
0
slm eğer usta öğreticiliğini hiçbir sebep göstermeden rapor göstermeden bırakırsan bir daha usta öğretici olarak atanamazsın doğru.Çünkü mersinde geçen sene 80 kişinin başvurusu kabul edilmedi.Birkaç kişi bu durumdaydı görev verilmedi.İstersn mersin 2008-2009Usta öğretici başvuru belgesi kabul edilmeyen listesiyle ayrıntılarıyla var bakabilirsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende okudum lise mezunuyum çok çok iyi çalışıyorum,müdürüm ve de velilerim tarafından sürekli takdir ediliyorum.bizde lise mezunu kuran kursu öğreticileri ve de sağlıkçılar gibi hakkımız olan kadroyu bekliyorduk ama çok üzücü bir haber aldık.umarım doğru değildir.....

Tepki Skoru
0
usta öğreticilere kadro verilmez arkadaşlar,o zaman her branştaki ücretli çalışan arkadaşlarda ister onlarında hakkı deilmi? o zaman kpss ne işe yarayacak. Diyelimki usta öğreticilere kadro vercekler kusura bakmasınlar ama bir yıl çalışmış kml arkadaşta umutlanmasın.Ben lisans mezunuyum 8 yıldır çalışıyorum.Bırakında bu hak benim gibi çalışanların olsun...

sende haklısın ama sızın begenmedıgınız yerlere bız gıdıyoruz arkadasım bı de bu yonden dusunursen gorursun cabamızı

Tepki Skoru
0
bende usta öğreticiğin kapanacağını duydum..yani kadrolu olbilmek için lisans mezunu ve kpss den yuksek puan almak şart..arkadaşlar staj sorununuz yoksa bırakın çalışmayı kpss ye hazırlanın belki 65 puana düşer usta öğreticilik kapanırsa?*

Tepki Skoru
0
liseden çıkanlar güzel performans sergiliyor olabilirler ama üniversitenin eksikliği mutlaka görülücektir,
eğitim sonuna kadar şart, her işin kriterleri var, liseden çıkanların kadro isteme gibi bir durumu sözkonusu bile olamaz, zaten böyle bir adım atılmazdı,
ama en güzeli oldu ustaöğreticilik tamamen kaldırıldı, gerçi ismi değiştirilde ücretli öğretmenlik adı altında yine alnıyor ama inanıyorum ki zamanla bu eksikliğimizi de aşacağız

Tepki Skoru
0
artık bu karmaşıklık da her şey olabilir bir daha çalışamayabilirsiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00