Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss yi kazanan arkadaslar lütfen okuyun

Tepki Skoru
0
arkadaslar öncelikle hepinizikutluyorum ve basarılar dılıyorum.dün forumda sonucları okurken bende cok heyecanlandım darısı seneye bızım basımıza.arkadaslar sız bu yıl kpss için dersaneye gıttınızmı ve dersi nasıl çalıstınız?cevaplarsanız cok sevınırım

Tepki Skoru
0
canım dersaneye gtmedim sadece 3 ay calıstım matematik kitabının yüzünü acmadım türkçe kitabının yüzünü acmadım tarih kitabını bir kez okudum eğitim bilimlerini 1 kez yargıdan bitirdim 70 aldım ve istanbula atandım ama temelim kuvvtli oldugu için bu puan geldi 1 yıl dersaneye gden arkadaslarım 73-75 o civarda puan cektiler genel olarak cok şükür ne öss de ne kpss debeklemeden atandım İşi kafanda bitireceksin en önemlisi dua edeceksin ben 70le istanbula atandım ama 73-74 ile tercih hatasından atanamayanlar var bu nasip işi kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ben dershaneye gitmedim. hatta dershaneye giden bazı arkadaşlarımdan yüksek puan aldım. dershaneye giden herkesin kazanması diye birşey sözkonusu değil. biraz klasik olacak ama herşey öğrencide bitiyor :) güzel planlı bir şekilde eksiksiz çalıştınızmı afedersiniz ama ahır da bile kpss yi kazanırsınız. ama bununda da dershaneye gitmeyin dershaneye gittiler de ne oldu ? söylemlerine dönmemesi gerekir. çünkü dershane çalışmalarınıza güzel destek oluyor. özellikle denemeler çok faydalı. tabi bu dershaneden dershaneye değişiyor ama genel olarak dershanenin çalışmalarınıza faydalı bi etken olduğunu kabul etmeliyiz.

Benim gibi BATAK ve KİNG için sabahlayan EV arkadaşların yoksa ve dershaneye çok da ihtiyacım yok Ev de düzenli çalışabilirim diyorsan dershaneye vereceğin parayı kaynaklara vermeni tavsiye ederim.

Sevgiler

Tepki Skoru
0
bu arada benim puanım 73.9 Giresun'a atandım.

Tepki Skoru
0
Ben dershaneye gittim ama açıkçası eğer kendinizi ders çalışma disiplinine alıştırabilirseniz gitmenize gerek yok kiktaplardan farklı birşey anlatmıyorlar. Hatta son 2 ay falan ben dershaneye gitmedim bile vakit kaybetmeyip evde daha güzel çalıştım.
Bu arada sınavdan da 87 aldım:)))

Tepki Skoru
0
songfb1907,spyturk,turkuaz774 tekrar tebrık ve tesekkur ederım.gercekten cok faydalı oldunuz.

Tepki Skoru
0
ben de bu başlık altında çok daha farklı bir bilgi ummuştum,
dershane hakkında bilgi istediğinize dair daha net başlık yazsaydınız ya hocam

Tepki Skoru
0
ben de bu başlık altında çok daha farklı bir bilgi ummuştum,
dershane hakkında bilgi istediğinize dair daha net başlık yazsaydınız ya hocam
hocam nasıl bır bilgi ummustunuz bılemıyorum ama zaten baslıkta "LUTFEN" yazıyor yanı bır cevap nıtelıgınde bır baslık ve konu, dıger arkadaslardan istegıme karsılık cevap aldım.kusura bakmayın.

Tepki Skoru
0
ben de onu söylüyorum zaten ,arkadaşlardan istediğinizi başlıkta belirtmeliydiniz ki sadece size fikir verebilecek olanlar bu başlığı tıklamalıydı, diğer başlıklara bakarsanız başlığın içeriğin aynası olduğunu görürsünüz,
forumda bunlara dikkat edelim LÜTFEN

Tepki Skoru
0
bu konuyu acarken tek tek baslıklara bakmadım ama goz attım konuyla ılgılı baslık goremedıgım için actım. bır konuyu baslıgını merak edıp bakarak ve umdugumuz bir içerigi bulamamak cok kotu bır sonuc olmasa gerek. eger ben baktıgım konuyla ılgılenıyorsam cevap yazarım ılgılenmııyorsam konudan cıkarım sonucta forumda sure sınırlamamız yok,ama sızın vaktınızı aldım galıba hocam kusura bakmayın.

Tepki Skoru
0
Rica ederim hocam sınava çalışmanız döneminde de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kaynak ve taktiklerimle:)))

Tepki Skoru
0
kpss ye hazırlanmak bana kalırsa ciddi bir emek istiyor önce kafanızda kaç puan almak istiyorsunuz onu netleştirin.daha sonra derslerde hangisinde eksiğiniz varsa o derse ağırlık vererek bi program çerçevesinde çalışın benim tarih bilgim çok ii olduğu için bir kere okumak yeterli oluyordu coğrafyada kesinlikle haritayla çalışın tarihede mat da bol soru çözün başka çözüm yok eğitim şart :))) sürekli konu tekrarı yapın ve iyi bir kaynağın sürekli sorularını çözün sınavda ters köşe olmamak içinde tek bir kaynağa bağlı kalmayın buradan kaynak vermek yasakmı ilemiyorum ama veriliyorsa önerebileceğim bir kaynak var eğitimden ama tarihte sadece püf nokta var ama onu sölemem.:)) şimdiden aşarılar u arada dershane sadece düzenli çalışmanızı sağlar o kadar temeliniz varsa hiç o kadar para dökmeyin oraya neyse tarih sırrıımı vereyim kaynağa bağlı kalmayın :)

Tepki Skoru
0
dershenenin en güzel yanı kendini ciddi denemelerle takip etmeni sağlar ben tam anlamıyla gitmedim dershaneye sadece ikinci dönem sonu hızlandırılmışa gittim eksiklerimi tamamlamak için.. iyi ders çalışma disiplinin varsa gitme ve oraya vereceğin parayı güzel kaynak kitaplar var oralara ver..

Tepki Skoru
0
aylin_ege,yeşilm,songfb1907 arkadaslar cok tesekkur ederım dersane dusunuyordum ama bu fıkrımden vazgectım zaten bende matematik.türkçe ıyı durumda cografyayla tarıhıde bakınca hatırlarım dersaneyıde egıtım bılımlerı ıcın dusunuyordum artık gerek kalmadı tesekkurler.

Tepki Skoru
0
bence dersane öğrenciye hiçbir şey katmıyor.klasik ama doğru bir söz iş dersanede bitiyor.ben tokatta bir kurs merkezine gittim dersane olarak.gidenler çok övdü ama ben bekledğimi bulamadım.bana tek artısı tarihi yaşamış gibi öğrendim.ve hiç tarih bilmediğimi farkettim.bence dersaneye verceğim para ve zaman boşa harcanıyor.ben 69.480 aldım sınavdan ama kendi çalışmamla.puanım çok yüksek değil belki ama evli ve son sınıf öğrencisi olarak dersaneye gittim.bu kadar olabildi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle