Benim puanımda77.181 mardin kızıltepede sözleşmeli çalışıyorum.Kadro gelirmi merak ediyorum.Eşim izmitte ben burda cok zor.zaten alınan sayıya bakınca umudum azaldı.Allah yardımcımız olsun arkadaslar.
benim anlamadığım 82 sözleşmeli çalışanda var bide aylaöztürk 77 ile çalışıor arkadaşlar siz niye kadroda değilsiniz neden bu kadar yüksek puana sözleşmeli çalışıorsunuz size kadro gelmesi gerekmezmiydi tercihlerinizi yanlış yapmışsıznız galiba
kadro listesini tek tek okulları kopyalayan var mı benim acilen o listeye ihtiyacım var paylaşırsanız çok sevinirim sayfa açılmıyor maalesef açılmayacakmışta uzun süre
benim puanım 77.147 sözleşmeli çalışıyorum tercih yapacağım ama bilemiyorum gelir mi? Sizler tercih yaparken nelere dikkat ediyorsunuz zorunlu hizmet bölgesi olmasınamı yoksa farketmezmi diyorsunuz?
canım senıde öleee)))yeni net ve pc alabıldım artık hep burdayım evet memnunumm burdan arkadaşlara söleyımm van ın bi çok ilçesını gönul rahatlıgıyla yazabılırsınızz bazıları hariçç..gerçekten koşullaar ortam bi çok doğu ilçesıne göre çok çok iyi tercıhlerınde van ı yazan arkadaşlar gönül rahatlığıyla gelebılırsınızz..biraz pahalı yalnız ama rahat ..esracım özledım seniii)