Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 öss tercihhhhh

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar

öss stresi bitti,şimdide tercih stresi başladı.Okadar karışık duygular içindeyimkii hem endişeliyim hem de korkuyorum.söz 1 puanım 296 açıköğretim okulöncesiöğrt. bölümünü istiyorum taban puanını bildiğim için çokda umutlu değilim.Bi umut yinede ilk tercihimi onu yazıcam ama ikinci tercih olarak açıköğretim işletme fakültesi ni yazsam mı tereddütü içindeyim bana ne gibi artıları eksileri olur?bilgilendirirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürlerrrrrrrr:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar

öss stresi bitti,şimdide tercih stresi başladı.Okadar karışık duygular içindeyimkii hem endişeliyim hem de korkuyorum.söz 1 puanım 296 açıköğretim okulöncesiöğrt. bölümünü istiyorum taban puanını bildiğim için çokda umutlu değilim.Bi umut yinede ilk tercihimi onu yazıcam ama ikinci tercih olarak açıköğretim işletme fakültesi ni yazsam mı tereddütü içindeyim bana ne gibi artıları eksileri olur?bilgilendirirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürlerrrrrrrr:congratulationscut4

bildiğm kadarıyla işletme fakültesine yerleştiğinizde seneye öss ye tekrar girdiğinizde puanınız düşmeyecektir. ama işletme ve okul öncesi bölümleri farklı bunun kararını siz vereceksiniz.

Tepki Skoru
0
okul öncesi geleceği olan bi bölüm baş tercihiniz bu yönde olmalı bence ;)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ea1 280 puan aldım acaba okul ö öğr. olurmu başarı sıram 60000 yerleşebilirmiym ltfn cvp bek

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle