Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 öğretmen atama sayıları

Tepki Skoru
0
Şuanda tam özel kurumlarla anlaşma zamanı. Ama gel görki insan özel kurumlara başvurmaya korkuyor. şimdi gidip imza atsak, kpss olursa kurum sahipleri zor duruma düşecek. çünkü kpss yerleştirmelerinden sonra zaten okulların açılmasına ne kalıyorki. Hatta bazı kurum sahipleri de sonra bırakıp gitmek yok diye şart koşuyor. Kpss sonuçlarını beklesek o zamana kadar da zaten çoktan başvuran vurmuş olur, acaba iyi bir yerde açık olurmu. Kafam allampullak. Yatıyoruz kalkıyoruz gecemiz gündüzümüz K P S S :)

Tepki Skoru
0
sonuçları açıklamayı da uzattılar bakalım hayırlısı hepimize

Tepki Skoru
0
bu sene bi kanun çıkmış deniyor orda da şu yazıyormuş ; herkes senesinde aldığı puanla atanacakmış.Alınan puanın 2 sene süresi kalkmış.

bununla ilgili bilgisi olan varmı ben kesin diye duydum ama ?

Tepki Skoru
0
----------- bununla ilgili bir yazı var hala puanlar 2 sene geçerli

Tepki Skoru
0
geçen seneki kontenjandan bile daha az atanmak gerçekten hayal oldu.allah hepimize sabır versin.bu gidişe dur demenin bi yolu yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bgn dershaneme gıttımm arkadaşlarla konuştuk dershanedki hocalarımızda genelının kötü oldugunu sölüyoorlar ınanınn sınavlarda çok yuksek netler çıkaran arkadaşlarımızın bilee 20_30_40 yanlışları var eb den geneli inanın bölee ama gk gy çok iyi yapanlar var geneli 90 netın üzerınde bıraz moralım bozuldu tabi benim düşük oldugu için ama umudumuzu kaybetmeyelım bekleyelımm bıraz daha SABIIIIIIIIIIIIIRRR..!( bılıyorumm kolay dgl ama..)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bgn dershaneme gıttımm arkadaşlarla konuştuk dershanedki hocalarımızda genelının kötü oldugunu sölüyoorlar ınanınn sınavlarda çok yuksek netler çıkaran arkadaşlarımızın bilee 20_30_40 yanlışları var eb den geneli inanın bölee ama gk gy çok iyi yapanlar var geneli 90 netın üzerınde bıraz moralım bozuldu tabi benim düşük oldugu için ama umudumuzu kaybetmeyelım bekleyelımm bıraz daha SABIIIIIIIIIIIIIRRR..!( bılıyorumm kolay dgl ama..)
kesinlike katılıyorum sana, netlerimizi ilk gördüğümüzde hepimiz şok olduk, çünkü denemelerden bile daha düşük netler yaptık sınavda, hedeflerimiz bunlar değildi diye çok üzüldük.ben dersanedeki sınavlara bile bunlar çok zor, kpss böyle olmuyor diye çok yanlışım çıktığında bile böyle moralimi düzeltiodum ama sınav böyle olunca önce inanamadım..ama bence netlerinize göre ben kazanamam falan demeyin sakın.sınav nasıl sürpriz olduysa,sonuçlarda öyle olcak,neti çok düşük olanların puanları fazla olcak.geçen sene yapılan netler 70 puan getirdiyse, aynı netler bu sene 76 puan getirecek.oyüzden moralinizi bozmayın.unutmayın sadece bize zor değildi bu sınav,herkese zordu!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yemin ederim artıksınavlardan midem bulanıor,.yapılan bu haksızlıklar böyle sürüp gidecek çünkü bizi 3 kuruşa mahkum edioyrlar,,kendileri milyarlık koltuklarda oturan vekil ve bakanlarımız kimi kandırdıklarını zannediyorlar,,biz yani 4 yıllık fakülte mezunları usta öğreticiliği kabul etmeyin,,

Tepki Skoru
0
eğitim bilimleri soruları berbattı zaten..bende sözleşmeli görev jyapıyodum bir yıldır..bu yıl evlendim eş durumu tayininden yararlanırım diye ama gelin görünki takvim hesabıyla 1 yılımı doldurmama 5 gün kala sözleşmeliler için olan eş durumu başvjuruları bitiyo...yani ya kadroya geçicenm yada 1 yıl daha sivastayım...ve sadece 5 gün için:((diceğim oki zaten sistem almışl başını gidiyo..sadece seyredip uyguluyoruz...

Tepki Skoru
0
nidacım naber,tanıdım bak seni kurduğun cümleden ve de sorunundan.cnm benim allah yardımcın olsun ama seninki büyük ihtimalle olur gibi gelio

Tepki Skoru
0
canım bende sadece 2 gün için 6 ay daha bekledim eş durumunu inşallah bu yık olucak zaten bilerek yapılıyor bu öğretmenlerin kaderi bende 3 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır eşimle ayrıydık hemde aramızda 22 saatlik bi mesafe vardı sabret güzelim çoğu bitmiş seninde zaten

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama branşımız için kadrolu sayısı artmış sözleşmeli alım sayısı düşmüş. bu nelerin habercisi olabilir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle