Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 Kazananları burada tanışalım

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar, öncelikle öss'deki başarınızdan dolayı hepinizi kutlarım.1 eylül'de marmara ailesıne katılıyoruz.Umarım harika bir 4 yıl geçiririz beraber.Hepinizle tanışacağız inşallah.
Üniversite başlamadan tanışalım isterseniz.Böylece ilk gün kaynaşmamız daha kolay olur.Yarın kayıt günü umarım evraklarınız tamdır.Ayrıca kayıt günü 40 dklık bir ingilizce sınavı olucaz.Çok kolay bir sınavmış içinizi rahat tutun...Ben şimdiden bir kaç kişiyle tanıştım.Sizinde tanışmanızı istiyorum.Hadi hayırlısı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ;)

Tepki Skoru
0
bende tebrık edıyorum kazanan arkadasları bende dgs sınavı ıle kazandım belkı derslerde karsılasırız

Tepki Skoru
0
dgs ile okul öncesi açık öğretime nasıl girdin kaç puan aldın

Tepki Skoru
0
dgs ıle acıkögretıme degıl marmara üniversıtesıne gırdım zaten 2 yıllık ordan mezundum 2006 mezunuyum(mesleklısesınden yatay gecıs ıle gectım okudum)busenede dgs sınavı ıle tekrar marmarayı kazandım devam edıcem

Tepki Skoru
0
sen acıkogretım mı dusunuyosun eger 2 yıllık(meslek yuksekokulu mezunu ısen) acıkogertımden tamamlama sansımız yok

Tepki Skoru
0
herkese selam bende bu yıl kazandım herkesı tebrık edıyorum:)

Tepki Skoru
0
Okulun ilk gunuydu bugun ve çok yorucuyduu.Kampüste döndum durdum.1A sınıfından da kımseyı goremedım.Aranızda 1a sınıfında olanlar var mı arkadaskarr ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende marmaradan bu yıl mezun oldum
hocalarımız kaliteli ve marmaralı olmanın mezun olunca farkını anlayacaksınız.yeni senenizde başarılar:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar marmara ünv. 2 yıllıkda okunabiliomuu ve kaç puanla alıyoooo lütfen cevap yazın

Tepki Skoru
0
strawberry snn marmara üni. 2 yılık kaç puanla girdinn

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00