Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 ağustos eş durumu ataması son gün 20 agustos

Tepki Skoru
0
2008 eş durumu atmasına başvuracak arkadaşlar var mı?Biliyosunuz 20 ağustosta tercih süremiz bitiyor ve 25 ağostosta sonuçlanacak.Hangi iden,hangi okulları istiyosunuz paylaşalım mı? Ben Ankara;dan tercihlerimi değerlendirmeye başladım.İlk atamada açılmayan ne kadar çok okul varmış.İnşallah herkes istediği yerde olur.Atanamayan arkadaşlara da iyi şanslar.

Tepki Skoru
0
Aydın germencik'e isteyeceğim ilk atamada sadece 2 okul açılıyor fakat dağ köyleri ile birlikte 19 tane hayırlısı bakalım

Tepki Skoru
0
bende isticem bursa merkez ama okullar hakkında pek bilgimde yok sabırsızlıkla bekliyorum...

Tepki Skoru
0
bende isticem bursa merkez ama okullar hakkında pek bilgimde yok sabırsızlıkla bekliyorum...
sıralamaları oluşturdum öncelikli okullarımı ilk trecihlerime sıraladım sonra tercihleri tamamlamak adına diğerlerini sıraladım

BENCEtek tek okularla görüşseniz internetten var olan siteleri inceleseniz ve eşinizin oradaki iş veya özel çevresi varsa onların fikirlerinden yararlansanız biraz daha içiniz rahat olur sanırım ....ben bu şeklide sıraladım
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.