Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008/2009 Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tatil bitiyor ve yeni öğretim yılına giriyoruz. Tüm eğitim camiası ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tatil bitti ama ben bu sene hiç birşey anlamadım. Seminer dönemi biter bitmez Ankaraya gittim. Ankara da 1 ay kaldım. Kayınvalidemin durumundan dolayı çok yoğun ve üzücü günler geçirdik. 1 aydır da urfadayım. Ev temizliğiydi şuydu buydu derken tatil bitti. Anlayacağınız yeni öğretim yılına hazır değilim. Sizlerin tatili nasıl geçti, Neler yaptınız ve yeni öğretim yılı için neler planlıyosunuz?.....

Tepki Skoru
0
meltemcim benide biliyosun il il gezdim üstüne tayin, ev yerleştirme ...tabi hala taşınamadım ....1 hafta yeni okula geç başlayacağım... ben hiç hemde hiç hazır değilimmmmm
herkese başarılar hayırlı olsun 2008-2009 eğitim öğretim yılı

Tepki Skoru
0
meltemcim benide biliyosun il il gezdim üstüne tayin, ev yerleştirme ...tabi hala taşınamadım ....1 hafta yeni okula geç başlayacağım... ben hiç hemde hiç hazır değilimmmmm
herkese başarılar hayırlı olsun 2008-2009 eğitim öğretim yılı
Evet canım. Sende yoğun yaşadın bu tatili. Keşke yakın olabilseydik de bibirimize yardımcı olabilseydik. Ama olsun gönüller bir ya...

Tepki Skoru
0
teşekürler arkadaşlar.sizler için ve hepimiz için başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı uğurlu olsun...bomba gibiyim çok güzel tatil geçirdim..çocuklarımı karşılamaya hazırım ama bir okulum bile yok...pazartesi belli olcak inşlhh...güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmemiz dileğiyle...

Tepki Skoru
1
benim bebişim var :)) aralık gibi dönmeyi düşünüyorum...
tatil derseniz haziran'da kızımız girdi hayatımıza tüm yaz bebek koşturmacasını yaşadık :))
herkese iyi bir eğitim öğretim dönemi diliyorum

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı uğurlu olsun...bomba gibiyim çok güzel tatil geçirdim..çocuklarımı karşılamaya hazırım ama bir okulum bile yok...pazartesi belli olcak inşlhh...güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmemiz dileğiyle...
Neden belli değil hocam okulunuz. Böyle de zor oluyor gerçekten. Ortama alış,çevreye alış...Allah kolaylık versin.

Tepki Skoru
0
güliş arkadaşım buyıl üniversiteyi bitirdim... yani kadrosuz ustaöğreticiyimm beklemdeyim.. her yıl ayrı bir okul bu yıl o bile belli değil...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle