- Tepki Skoru
- 0
:36_15_4:SEMİNER YERLERİ DUYURUSU ARKADAŞLAR:
1. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Bakırköy Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Küçükçekmece, Silivri, Zeytinburnu İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
2. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Beşiktaş Ortaköy Zübeyde Hanım Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
3. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Esenler, Güngören İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
4. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Fatih Selçuk Anadulu Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Sultangazi İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
5. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Gaziosmanpaşa Küçükköy Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Arnavutköy, Gaziosmanpaşa İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
6. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Kadıköy Bahariye İlköğretim Okulu
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Üsküdar İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
7. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Maltepe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
8. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Ümraniye Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
Seminer 25 Ağustos 05 Eylül 2008 tarihleri arasında düzenlenecektir.
Alınan Karar Gereği Kurs Ücreti Olarak 50 YTL olarak tespit edilmiştir.
SÖZ KONUSU ÜCRET KURSİYERİN GİDECEĞİ BELİRTİLEN KURS MERKEZİNCE VERİLECEK HESABA YATIRILACAKTIR.
hepinize başarılar arkadaşlar :36_3_12::36_3_12:
1. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Bakırköy Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Küçükçekmece, Silivri, Zeytinburnu İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
2. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Beşiktaş Ortaköy Zübeyde Hanım Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
3. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Esenler, Güngören İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
4. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Fatih Selçuk Anadulu Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Sultangazi İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
5. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Gaziosmanpaşa Küçükköy Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Arnavutköy, Gaziosmanpaşa İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
6. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Kadıköy Bahariye İlköğretim Okulu
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Üsküdar İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
7. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Maltepe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
8. GRUP
Kurs Eğitim Merkezi :Ümraniye Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi
Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları
Seminer 25 Ağustos 05 Eylül 2008 tarihleri arasında düzenlenecektir.
Alınan Karar Gereği Kurs Ücreti Olarak 50 YTL olarak tespit edilmiştir.
SÖZ KONUSU ÜCRET KURSİYERİN GİDECEĞİ BELİRTİLEN KURS MERKEZİNCE VERİLECEK HESABA YATIRILACAKTIR.
hepinize başarılar arkadaşlar :36_3_12::36_3_12: