Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta öğreticilik seminerleri

Tepki Skoru
0
:36_15_4:SEMİNER YERLERİ DUYURUSU ARKADAŞLAR:

1. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Bakırköy Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Küçükçekmece, Silivri, Zeytinburnu İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

2. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Beşiktaş Ortaköy Zübeyde Hanım Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

3. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Esenler, Güngören İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

4. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Fatih Selçuk Anadulu Meslek ve Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Sultangazi İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

5. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Gaziosmanpaşa Küçükköy Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Arnavutköy, Gaziosmanpaşa İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

6. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Kadıköy Bahariye İlköğretim Okulu

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Üsküdar İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

7. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Maltepe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

8. GRUP

Kurs Eğitim Merkezi :Ümraniye Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi

Oryantasyon Semineri/Kursuna Katılacak Olanlar Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye İlçelerinden Başvuru Yapan Kadrosuz Usta Öğretici Adayları

Seminer 25 Ağustos 05 Eylül 2008 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Alınan Karar Gereği Kurs Ücreti Olarak 50 YTL olarak tespit edilmiştir.

SÖZ KONUSU ÜCRET KURSİYERİN GİDECEĞİ BELİRTİLEN KURS MERKEZİNCE VERİLECEK HESABA YATIRILACAKTIR.

hepinize başarılar arkadaşlar :):36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
:36_11_13:aslında tarihler kafama takılı.5 eylülde seminer biticek sınav olucakta... atama yapılacakta.... bütün atamalar aynı zmanda yapılacaksa biz ne zaman işe başlıycaz?? ilköğretim anasınıflarıyla 1.sınıflar için okullar 1 eylülde açılıyo eee ne olucak o zman ????ssaassrrre

Tepki Skoru
0
peki sabah mı yoksa öğleden sonra mı olcak seminer? bilgisi olan var mı? geçen yılki gibi okula gidip listeden mi bakıcaz saatlere?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben onlısans mezunuyum ve bugun tesadufen kamu hesab.com a gırdım ve orda semınere katılmam gerektıgı soylenıyor bız daha once semınere katılmamıstık onlısans mezunları katılmayacak denmıstı boyle durumla karsılasan varmı? bu sene onlısans mezunlarıdamı katılıyor semınere ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben onlısans mezunuyum ve bugun tesadufen kamu hesab.com a gırdım ve orda semınere katılmam gerektıgı soylenıyor bız daha once semınere katılmamıstık onlısans mezunları katılmayacak denmıstı boyle durumla karsılasan varmı? bu sene onlısans mezunlarıdamı katılıyor semınere ???
bende önlisans mezunuyum ve bende aynı şeyle karşılaştım.Gaziosmanpaşa ilçe mem i aradım ,atama şefi :''eğer siz katılmak istemiyorum dediyseniz katılmayacaksınız hocam o standart bir uygulamadır herkeste gözüktüğü için ondan sizdede gözüküyodur '' dedi. il milli eğitimi aradım kimse açmadı.bende hala merak ediyorum ne olacak ne zman atanıcaz ????

Tepki Skoru
0
pekı semınerın saatınden haberı olan bıten varmı acaba ??

Tepki Skoru
0
ben dun il meb gıttım ve sıstemde bır hata oldugunu onlısans ve lısans mezunlarının bu semınere katılmayacaklarını soyledıler tekrar baktım kamuhesap.com a ve kaldırılmıs .haberınız olsun

Tepki Skoru
0
istanbul için ne zman açıklanacak haberi olan var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bende okul öncesi seminere katılmak istiyorum yaklaşık 5 aydır takıp ediyorum duyuruları gördüm ekimde yok mu cevap yazarsanız sevinirim şimdikini kaçırdım nasıl oluyo kayıtlar

Tepki Skoru
0
İstanbul İl Milli eğt sitesinden usta öğreticilik atama bölümüne girip oradan kimlik bilgilerinizle kontrol edin. Benim karşıma sınav yeri çıktı.Ben lisans mezunuym ve 6 yıldır usta öğreticilik yapıyorum.Sizde bir bakın .Olmazsa İl MEM'e gidip düzeltirin.

Tepki Skoru
0
daha bellı dgl gozdecm bellı olnca ben haber verıcem sana:) smg

Tepki Skoru
0
çona artık seneye kaldı senin seminer yılda 1 kez oluyor,takip et ağustos ayında olur genellikle başvurular

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle