Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2007 yaratıcılık soruları _çomü_ (ebru hoca)

Tepki Skoru
0
1- altı şapkalı düşünme tekniğindeki renklerin hangi düşünme tarzı olduğunu anlatmış kısaca sonra da
siz olsaydınız bunlara hangi renkleri eklerdiniz ve renginizin düşünme tarzı ne olurdu?

2-başka bir malzeme kullanmadan ataç ile neler yapılabilir amacının dışında nasıl kullanılabilir*

3-okul öncesinde yaratıcılığın önemi hakkındaki görüşlerinizi yazınız.

inş yararlı olur arkadaşlar
herkese sınavlarda başarılar
:36_13_3:

Tepki Skoru
0
sadece ataçla ne yapılabilir ya bunu çok merak ettim cewap werebilcek olan war mı??

Tepki Skoru
0
sadece ataçla ne yapılabilir ya bunu çok merak ettim cewap werebilcek olan war mı??

Sanırım ataçla ilgili soru SCAMPER tekniğini sorgulamak amaçlı sorulmuş. Scamper hakkında internette bol bol bilgi var, derste işlemiştik o yakın geldi bana...

Tepki Skoru
0
tşkler arkadaşlar yardımlarınıs için:))

Tepki Skoru
0
-ataçlar uçuca takılarak geometrik şekiller, rakamlar yazılabilir (halı ya da masa üzerinde gibi..).
-yine uçuca takılarak bir nesnenin örneğin masanın, sandalyenin boyu, genişliği ölçülebilir. yan yana konarak hangisinin daha uzun olduğuna bakılabilir.

amacının dışında demiş, sanırım çay kaşığını tornavida olarak kullanma örneği gibi bişey istiyo.. başka ne olabilir kiii.. ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle