Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2007 -Ağustos Atamaları ve Kpss Sonuçları

Tepki Skoru
0
yüksek puan alan arkadaşlar düşük puan alan arkadaşlarla dalga geçiyor 79 aldım sözleşmeli bekliyorum ne demek anladık başarılı oldunuz ama dalga geçer gibi yazılar bir öğretmen adayına yakışmıyor sanırım çünkü bu sınav için eminim herkes elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum

Tepki Skoru
0
yüksek puan alan arkadaşlar düşük puan alan arkadaşlarla dalga geçiyor 79 aldım sözleşmeli bekliyorum ne demek anladık başarılı oldunuz ama dalga geçer gibi yazılar bir öğretmen adayına yakışmıyor sanırım çünkü bu sınav için eminim herkes elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum
arkadaşım geçen sene olsa dediğin doğru ama onlar da sıralamalarına göre açıklama yapıyorlar.79,557 ile 497. sırada ise tabiki kadrolu atanma şansı düşüyor...ama şansı yok demek değil bu...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar ben bu sene ilk defa kpss ye giricem ve bircok kiside oldugu gibi matematik gibi bir sorunum var acaba aranizda matematik olmadan kazanan varmi cok merak ediyorum.... ne olacak halimiz. gorusmek uzere.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar osym tarafından yapılan bir açıklama şöyle diyor : 2004 kpss sınavına girmiş olan öğrencilerin puanları 2008e kadar geçerliymişş.. haberiniz olsunn..
2004 te 63 le kadrolu atandılar.yani 2004 teki puanlar yeterli olmaz,o yuzden gecerli olmasının hiçbir anlamı yok

Tepki Skoru
0
arkadŞLAR 2008 de 4000 okulöncesi öğretmeni alınacak die bi söylenti var ne kadar doğru bilgisi olan var mı?bide şu 15 pilot il uygulamasını biri detaylı olarak anlatırsa sevinirim..duyarlılığınız için tşk ederim..:)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar sorum olacaktı sizlere bu sözleşmeli ile kadrolu arasındaki fark nedir bir bilginiz varmı kimse tam bi açıklama yapmıyor bu konu da

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle